0880040900

iPhone SE reparatie

Meld je reparatie aan

iPhone 5-SE

Is het scherm van je iPhone SE gebarsten? Wij repareren het scherm van je iPhone SE terwijl je wacht. Wij hebben standaard alle onderdelen voor jouw iPhone op voorraad waardoor je kunt wachten op de reparatie. Tijdens de reparatie van je iPhone SE werken we uitsluitend met originele onderdelen.

iPhone SE problemen

Veelvoorkomende problemen van iPhones zijn het scherm en de batterij. Allereerst het scherm, een ongeluk zit in een klein hoekje. Voor u het weet is uw iPhone SE uit uw handen of van de tafel gevallen. Nu is het scherm gebarsten en de achterkant flink beschadigd. Met een iPhone SE scherm en iPhone SE achterkant reparatie bij Fixers is dit probleem snel opgelost. De monteurs van Fixers vervangen uw scherm voor een nieuwe display unit. Dit gebeurt eveneens bij een iPhone SE batterij. Een reparatie voor een smartphone is een specialistische klus. De monteurs van Fixers hebben jaren ervaring en kunnen hierdoor vrijwel elk probleem oplossen, denk bijvoorbeeld ook aan een iPhone SE camera, iPhone SE lichtsensor of iPhone SE home button reparatie. Benieuwd naar uw iPhone reparatie? Neem dan snel contact met ons op.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1343 reviews op trustpilot
Julia Verheugt
23 juli 2021
Hele goede en snelle service

Hele goede en snelle service. Eerlijk en behulpzaam. Ik kreeg mijn iphone weer zo goed als nieuw terug, zeker een aanrader voor telefoon reparaties.

Bart
23 juli 2021
Prima geholpen

Prima geholpen, binnen een week scherm MacBook Air vervangen.

christiaan schram
12 juli 2021
Almere

Snelle, deskundige service. Erg blij met de uitgevoerde reparatie.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap