0880040900

iPhone SE reparatie

Meld je reparatie aan

iPhone 5-SE

Is het scherm van je iPhone SE gebarsten? Wij repareren het scherm van je iPhone SE terwijl je wacht. Wij hebben standaard alle onderdelen voor jouw iPhone op voorraad waardoor je kunt wachten op de reparatie. Tijdens de reparatie van je iPhone SE werken we uitsluitend met originele onderdelen.

iPhone SE problemen

Veelvoorkomende problemen van iPhones zijn het scherm en de batterij. Allereerst het scherm, een ongeluk zit in een klein hoekje. Voor u het weet is uw iPhone SE uit uw handen of van de tafel gevallen. Nu is het scherm gebarsten en de achterkant flink beschadigd. Met een iPhone SE scherm en iPhone SE achterkant reparatie bij Fixers is dit probleem snel opgelost. De monteurs van Fixers vervangen uw scherm voor een nieuwe display unit. Dit gebeurt eveneens bij een iPhone SE batterij. Een reparatie voor een smartphone is een specialistische klus. De monteurs van Fixers hebben jaren ervaring en kunnen hierdoor vrijwel elk probleem oplossen, denk bijvoorbeeld ook aan een iPhone SE camera, iPhone SE lichtsensor of iPhone SE home button reparatie. Benieuwd naar uw iPhone reparatie? Neem dan snel contact met ons op.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1375 reviews op trustpilot
John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Jae Sadler
22 oktober 2021
A1 Service

First off the guy that dealt with me in Rotterdam location was very welcoming & made sure I felt at home. He was very efficient & made sure I was aware of everything he was doing. He also notified me of another problem that my phone has that I was not really aware of & for that im thankful.Definitely will be back for any electronic fixes. Ps Hope the concoction i told you works! Xoxo Jae Sadler

Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap