0880040900

iPhone SE reparatie

Meld je reparatie aan

iPhone 5-SE

Is het scherm van je iPhone SE gebarsten? Wij repareren het scherm van je iPhone SE terwijl je wacht. Wij hebben standaard alle onderdelen voor jouw iPhone op voorraad waardoor je kunt wachten op de reparatie. Tijdens de reparatie van je iPhone SE werken we uitsluitend met originele onderdelen.

iPhone SE problemen

Veelvoorkomende problemen van iPhones zijn het scherm en de batterij. Allereerst het scherm, een ongeluk zit in een klein hoekje. Voor u het weet is uw iPhone SE uit uw handen of van de tafel gevallen. Nu is het scherm gebarsten en de achterkant flink beschadigd. Met een iPhone SE scherm en iPhone SE achterkant reparatie bij Fixers is dit probleem snel opgelost. De monteurs van Fixers vervangen uw scherm voor een nieuwe display unit. Dit gebeurt eveneens bij een iPhone SE batterij. Een reparatie voor een smartphone is een specialistische klus. De monteurs van Fixers hebben jaren ervaring en kunnen hierdoor vrijwel elk probleem oplossen, denk bijvoorbeeld ook aan een iPhone SE camera, iPhone SE lichtsensor of iPhone SE home button reparatie. Benieuwd naar uw iPhone reparatie? Neem dan snel contact met ons op.

Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1222 reviews op trustpilot
Yasmine Keijzer
7 maart 2021
Goed geholpen in de vernieuwde winkel…

Goed geholpen in de vernieuwde winkel in Rotterdam, écht een verademing deze officiële Apple reparatieservice winkel

T.H.
6 maart 2021
Ik ben heel goed geholpen door alle…

Ik ben heel goed geholpen door alle medewerkers van Fixers van Woustraat. Ook nadat ik weer moest terugkomen omdat mijn batterij weer problemen had werd goed op de hoogte gehouden tijdens het gehele reperatieproces.

Casper Scheffer
6 maart 2021
mijn iPhone Xr battery laten…

mijn iPhone Xr battery laten vervangen. twee uur later weer kunnen halen. helemaal top, alle belangrijke onderdelen gecheckt op gebreken. , goeden service. bedankt,

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap