0880040900

Iphone X batterij vervangen

Meld je reparatie aan

Batterij vervangen van je Iphone X

Iedereen heeft er ooit wel eens mee te maken gehad. Je hebt je telefoon al ruim een jaar en merkt dat je niet meer toe komt met een keer opladen per dag. Hierdoor hangt jouw Iphone X altijd aan de oplader op het werk en ben je niet meer zo mobiel zoals je zou denken. Een Iphone gaat normaal gesproken lang mee qua batterij duur, maar als je jouw Iphone X al enkele maanden hebt en deze intensief gebruikt, dan kan het zo zijn dat je niet meer 24 uur met een accu kunt rondlopen. Bij Fixers hebben we hier een oplossing voor! Wij zorgen voor een accu reparatie of een nieuwe accu, en dat meestal al binnen 30 minuten! Zo zorgen wij ervoor dat jouw Iphone weer jaren vooruit kan door een nieuwe Iphone X accu! Hiermee verlengen we de levensduur van jouw Iphone, want zeg nou zelf, een Iphone X is toch al duur genoeg om een keer per aantal jaar uit te geven?

Valt de reparatie binnen jouw verzekering?

Het kan zijn dat de reparatie die je bij ons laat uitvoeren, gedekt is door de verzekeraar. Bekijk dit zeker en laat dit aan ons weten. Zo kunnen we je Iphone X gratis repareren en ga je met een gloednieuwe @@@ weer richting de uitgang. Als je bij het kopen van de telefoon een verzekering hebt afgesloten voor je Iphone X, dan ben je in de meeste gevallen verzekerd voor valschade of wanneer deze niet meer naar behoren werkt.

Binnen 30 minuten gerepareerd

Kom langs in onze winkel en neem plaats in onze sofa terwijl je geniet van een kop koffie, de krant of ga rustig aan het werk terwijl u wacht op uw Iphone X die gemaakt wordt. We adviseren om uw telefoon in een gecertificeerde winkel te laten repareren, zoals Fixers. Als u dit zelf thuis wilt doen, dan loopt u het risico dat u andere onderdelen van de telefoon stuk maakt en dan bent u verder van huis. Voorkom dat uw Iphone X niet meer werkt en laat de Iphone reparatie uitvoeren door onze specialisten bij Fixers!

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1343 reviews op trustpilot
Julia Verheugt
23 juli 2021
Hele goede en snelle service

Hele goede en snelle service. Eerlijk en behulpzaam. Ik kreeg mijn iphone weer zo goed als nieuw terug, zeker een aanrader voor telefoon reparaties.

Bart
23 juli 2021
Prima geholpen

Prima geholpen, binnen een week scherm MacBook Air vervangen.

christiaan schram
12 juli 2021
Almere

Snelle, deskundige service. Erg blij met de uitgevoerde reparatie.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap