0880040900

Iphone X batterij vervangen

Meld je reparatie aan

Batterij vervangen van je Iphone X

Iedereen heeft er ooit wel eens mee te maken gehad. Je hebt je telefoon al ruim een jaar en merkt dat je niet meer toe komt met een keer opladen per dag. Hierdoor hangt jouw Iphone X altijd aan de oplader op het werk en ben je niet meer zo mobiel zoals je zou denken. Een Iphone gaat normaal gesproken lang mee qua batterij duur, maar als je jouw Iphone X al enkele maanden hebt en deze intensief gebruikt, dan kan het zo zijn dat je niet meer 24 uur met een accu kunt rondlopen. Bij Fixers hebben we hier een oplossing voor! Wij zorgen voor een accu reparatie of een nieuwe accu, en dat meestal al binnen 30 minuten! Zo zorgen wij ervoor dat jouw Iphone weer jaren vooruit kan door een nieuwe Iphone X accu! Hiermee verlengen we de levensduur van jouw Iphone, want zeg nou zelf, een Iphone X is toch al duur genoeg om een keer per aantal jaar uit te geven?

Valt de reparatie binnen jouw verzekering?

Het kan zijn dat de reparatie die je bij ons laat uitvoeren, gedekt is door de verzekeraar. Bekijk dit zeker en laat dit aan ons weten. Zo kunnen we je Iphone X gratis repareren en ga je met een gloednieuwe iPhone X weer richting de uitgang. Als je bij het kopen van de telefoon een verzekering hebt afgesloten voor je Iphone X, dan ben je in de meeste gevallen verzekerd voor valschade of wanneer deze niet meer naar behoren werkt.

Binnen 30 minuten gerepareerd

Kom langs in onze winkel en neem plaats in onze sofa terwijl je geniet van een kop koffie, de krant of ga rustig aan het werk terwijl u wacht op uw Iphone X die gemaakt wordt. We adviseren om uw telefoon in een gecertificeerde winkel te laten repareren, zoals Fixers. Als u dit zelf thuis wilt doen, dan loopt u het risico dat u andere onderdelen van de telefoon stuk maakt en dan bent u verder van huis. Voorkom dat uw Iphone X niet meer werkt en laat de Iphone reparatie uitvoeren door onze specialisten bij Fixers!

Batterij iPhone X vervangen: Fixers helpt je

Wil je een iPhone X batterij laten vervangen, dan kan Fixers dit voor je doen. Je bent bij ons aan het juiste adres als een iPhone batterij vervangen moet worden. Wij zijn een door Apple geautoriseerde Service Provider die je altijd kan helpen bij problemen, ongeacht welk model iPhone je hebt. Zo kun je ook bij ons terecht voor uiteenlopende iPhone X reparaties. Hier behoort ook een batterij vervangen toe. Bovendien is een nieuwe batterij voor je iPhone gratis als je iPhone nog door de garantie gedekt wordt. Maar ook als dit niet het geval is, zullen wij de batterij van je iPhone X vervangen tegen een scherpe prijs.

Wanneer moet je de iPhone X batterij vervangen?

Een iPhone X batterij heeft niet het eeuwige leven. Hoe goed de kwaliteit van deze accu’s ook zijn, na verloop van tijd wordt de levensduur van de batterij van een iPhone X minder. Zelfs moderne lithiumbatterijen ontkomen hier niet aan. Het is een goed idee om over te gaan tot een nieuwe batterij voor je iPhone X als je merkt dat de accuduur van je iPhone X significant is afgenomen. De gemiddelde levensduur van de accu van een iPhone X is 12 tot 14 uur als er continu video’s worden afgespeeld.

.

Maar er kunnen nog meer indicaties zijn dat je iPhone X batterij vervangen moet worden. Als je het gevoel hebt dat je iPhone X batterij minder lang meegaat, kun je dit checken via de maximum capaciteit. Ga naar Instellingen, kies Batterij en selecteer Batterijconditie. Hier kun je de maximale capaciteit van je iPhone X accu controleren. Het is aan te raden om een iPhone batterij te vervangen als de capaciteit 80% of minder is. Daarnaast is het vervangen van een iPhone batterij de beste oplossing als je telefoon uitvalt terwijl de accuduur nog tussen de 20% en 30% staat. De batterij van je iPhone vervangen is ook een must als dit onderdeel is opgezwollen. Dit zorgt er tevens voor dat je iPhone X scherm uit het frame wordt geduwd.

Kan ik zelf de batterij vervangen van mijn iPhone X?

Ja, het is mogelijk om zelf het vervangen van de batterij van je iPhone uit te voeren. Toch is dit best een lastig klusje, zeker als je een leek bent op dit vlak. Zo moet je onder meer schroefjes weghalen, het scherm verwijderen, de oude batterij uit je telefoon halen en een nieuwe batterij in je iPhone X plaatsen. Dit is precies werk. Maak je fouten, dan kan dit je juist extra kosten opleveren. Bovendien kan het je enorme extra schade aan je smartphone opleveren. Daarom kun je deze klus beter aan ons overlaten.

iPhone batterij reparatie bij een Apple specialist

Hierboven vertelden wij al dat wij een door Apple geautoriseerde Service Provider zijn. Onze repair technicians zijn speciaal opgeleid om jou te helpen als er problemen zijn met Apple apparaten. Zo kun je bij ons terecht als je iPad, iMac of MacBook defect is. Ook helpen we je als je iPhone X je problemen geeft. Het vervangen van een iPhone X batterij is zo gepiept. Stuur jouw iPhone X naar ons op of kom langs in één van onze vestigingen. Vaak is deze klus al binnen een half uur gedaan.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores