0880040900

iPhone XR Reparatie

Meld je reparatie aan

iPhone XR

Jouw iPhone XR laten repareren? Geen probleem! Is je iPhone XR gevallen of laadt je iPhone XR niet meer op? Wij repareren je iPhone XR binnen 30 minuten met originele onderdelen. Je kunt gewoon zonder afspraak langskomen voor de reparatie van je iPhone XR. Terwijl jij wacht gaan onze monteurs aan de gang met de reparatie van je iPhone XR. Heb je nog een vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice.


iPhone XR SCHERM REPARATIE

De meest voorkomende reparatie is het scherm aan de iPhone XR. Ondanks dat het de goedkopere variant is van de iPhone XS en de XS Max, blijft het toch een grote investering van je telefoon en wil je natuurlijk niet met een barst in je scherm rondlopen. Het is een van de beste telefoons van dit moment en dat wil je graag zou houden. Bij Fixers houden we al je zorgen weg en zorgen we ervoor dat jij je iPhone XR weer kan gebruiken als nieuw! Zo is er namelijk geen OLED-scherm maar een IPS LCD-display aanwezig, of zoals Apple het noemt: Liquid Retina display. Dit 6,1 inch groot scherm beschikt over een resolutie van 1792 bij 828 pixels.

BATTERIJ SNEL LEEG VAN JE iPhone XR?

Met een sterke batterij, zal het niet snel voor komen dat je batterij snel leeg is. Echter, na langdurig gebruik kan het zijn dat hij wel sneller leeg gaat en minder snel oplaadt. Bij Fixers ben je op het juiste adres om je iPhone te laten repareren. Wij zorgen voor de juiste onderdelen en hebben meestal binnen 30 minuten al de reparatie gefixed! Of je iPhone XR nou blauw, zwart, groen of wit is, we zorgen altijd voor een snelle reparatie van jouw telefoon!

Klaar-terwijl-u-wacht service

U kunt zonder afspraak binnen lopen voor een iPhone XR reparatie bij een van onze Fixers servicepunten. In de meeste gevallen is uw iPhone smartphone al binnen 60 minuten gerepareerd. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten en staat u zo weer buiten met een gerepareerde telefoon. Gelukkig is wachten bij Fixers ook geen probleem! U kunt plaats nemen in onze wachtkamer die voorzien is van gratis WiFi. Ook krijgt u altijd van ons een gratis kop koffie of thee.

*Mits onderdelen voorradig zijn.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores