0880040900

LG G3 reparatie

Meld je reparatie aan

De LG G3 staat bekend om het heldere scherm die misschien wel scherper is dan een televisie. Het is dan ook erg jammer wanneer het scherm is gebarsten. Gelukkig kan Fixers verschillende LG reparaties uitvoeren. Kom dus snel langs een van onze vestigingen of kies voor onze 24-uurs service.

Meld hier je reparatie aan

Snelle reparatieservice

Fixers biedt een snelle reparatieservice voor uw LG G3 reparatie. Kies voor onze klaar-terwijl-u-wacht service en kom langs. U kunt bij al onze vestigingen parkeren voor de deur. Een afspraak maken is niet nodig. Onze monteurs staan 6 dagen per week voor u klaar. Wanneer u niet langs kunt komen biedt Fixers de . Na ontvangst van uw LG G3 wordt uw toestel binnen 24 uur gerepareerd en retour gezonden.

Tarieven

De prijzen zijn all-in tarieven, dus inclusief de montagekosten. Wij gebruiken alleen kwaliteitsonderdelen en u krijgt op elke reparatie 3 maanden garantie.

Andere defecten?

Werkt uw smartphone niet meer zoals u gewend bent maar u heeft geen idee wat er defect is, kom dan langs Fixers voor uw . Onze monteurs onderzoeken uw toestel en zoeken het defect op. Onderzoek is bij Fixers altijd kosteloos, met uitgang van vochtschade. Heeft u vochtschade? Geen paniek! Voor € 29,- voeren wij een chemische reiniging uit. Na de reiniging kunnen wij bekijken of het water tot schade heeft geleidt. De schade kunnen wij eventueel repareren wanneer u dit graag wilt. Voor elk defect bent u dus bij Fixers aan het juiste adres.

Ophaalservice

Kies voor de ophaalservice wanneer u niet langs een van onze vestigingen kunt komen. PostNL komt voor ons uw LG G3 ophalen op een door u gekozen plek. Vul het voor 16:30 uur in en uw toestel wordt de volgende dag al opgehaald. Liever zelf opsturen? Dat kan ook! Stuur uw LG aangetekend op naar onze hoofdvestiging en stuur het ingevuld mee. Binnen 24 uur na ontvangst repareren wij uw telefoon en maken wij het gereed voor de retourzending.

Fixers

Fixers biedt een snelle en vakkundige reparatieservice. Onze monteurs hebben jaren ervaring en beginnen vrijwel meteen aan een reparatie dankzij onze ruime voorraad. Wanneer wij het onderdeel niet op voorraad hebben bestellen wij het direct, wij kunnen dan de volgende dag alsnog aan de reparatie beginnen. Alle reparaties worden uitgevoerd met kwaliteitsonderdelen, om onze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 3 maanden garantie.

Heeft u vragen over uw LG G3 reparatie of wilt u meer informatie? Neem dan met ons op! U kunt ons altijd bellen, mailen of gebruik maken van het .

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1091 reviews op trustpilot
Wouter
16 januari 2021
Top service.

Top service.. scherm kapot van mijn iphone 11 pro. Vlotte service vlot klaar, zelfde dag op kunnen halen Normale prijs Afspraken nagekomen.. gewoon goede ervaring!

Murat
14 januari 2021
Snelle vervanging toetsenbord Macbook Pro

Bedankt Serkan voor de snelle service. Mijn Macbook Pro werkt weer zoals het hoort!

Sheremise Fransman
14 januari 2021
Zeer tevreden en zeker aan te raden

Zeer tevreden en zeker aan te raden ! Ze wisten het probleem heel snel te vinden en op te lossen. Thanks guys !

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap