0880040900

LG G8 Thinq reparatie

Meld je reparatie aan

Op zoek naar een gecertificeerde monteur voor jouw defecte LG telefoon? Wij zorgen voor een reparatie van jouw LG G8 Thinq telefoon. LG staat bekend om het maken van zeer betrouwbare en mooie telefoons. De LG G8 Thinq staat bekend om het heldere scherm die misschien wel scherper is dan een televisie. Het is dan ook erg jammer wanneer het scherm is gebarsten. Gelukkig kan Fixers verschillende LG reparaties uitvoeren. Kom dus snel langs een van onze vestigingen of kies voor onze afhaal service.

Camera reparatie LG G8 Thinq

Het is altijd vervelend als je camera van je telefoon kapot gaat. Je hoeft je echter nooit zorgen te maken dat je geen foto's meer kan maken met je LG G8 telefoon. Je hebt namelijk meerdere camera's op deze mobiel zitten, waardoor je altijd wel aan de voor- of achterkant een camera hebt die foto's kan maken. Echter, wil je natuurlijk dat je telefoon optimaal werkt en dat je optimaal kunt genieten van je LG G8 telefoon. De LG G8 Thinq heeft een 16-, 12- en 12- megapixelcamera aan de achterkant (groothoeklens, normale lens en telefotolens) en een dubbele selfiecamera met een 8- en 5-megapixelcamera met gezichtsherkenning voorop. Het merk staat bekend om haar uitstekende foto's en met de G8 Thinq is de lat weer hoog gelegd. Hierdoor wil je wel dat jouw camera blijft werken en kies je voor een LG G8 Thinq schermreparatie bij Fixers.nl!

Schermreparatie of batterij problemen?

Bij Fixers kunt u terecht voor de reparatie van uw LG G8 Thinq telefoon. De meest voorkomende reparaties van deze telefoon zijn de schermreparaties. Daarnaast kunt u na enkele maanden problemen krijgen met uw batterij.

Kom langs met of zonder afspraak!

Een unieke service van Fixers is de klaar-terwijl-u-wacht service voor elke smartphone reparatie. Fixers repareert in de meeste gevallen een LG telefoon binnen 30 minuten, denk bijvoorbeeld aan een camera, home-button of lichtsensor reparatie. U kunt plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. Onze monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en wij bieden dan ook 3 maanden garantie. Uw LG telefoon laten maken? Kom langs zonder afspraak.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1344 reviews op trustpilot
Marike Nuyten
28 juli 2021
Super geholpen

Super geholpen! Ik kwam voor een protector voorzijde telefoon, die werd netjes gezet. Mijn telefoon is een paar dagen later thuis kapot gevallen, ik kreeg wat goede tips, eerd snel geholpen en binnen no tima had ik een nieuw toestel. Aardige jongens, goede en snelle service. Ik kom zeker terig, dank jullie wel! Groetjes!

Julia Verheugt
23 juli 2021
Hele goede en snelle service

Hele goede en snelle service. Eerlijk en behulpzaam. Ik kreeg mijn iphone weer zo goed als nieuw terug, zeker een aanrader voor telefoon reparaties.

Bart
23 juli 2021
Prima geholpen

Prima geholpen, binnen een week scherm MacBook Air vervangen.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap