0880040900

LG K8 reparatie

Meld je reparatie aan

Heb je een defect de aan je LG K8 telefoon? Geen probleem, we hebben bijna elk onderdeel voor jouw LG K8 op voorraad. Daarnaast krijg je je gratis 1 maanden garantie op al onze telefoon reparaties. Heb je een vraag over de reparatie van je LG toestel? Bel dan met de klantenservice.

Meld hier je reparatie aan

De K8 beschikt over een 64-bit quadcore met een processorsnelheid van 1,3GHz en 1,5GB aan RAM. Het toestel heeft een 8 megapixel-camera aan de achterkant en een 5 megapixel-camera aan de voorkant.

Uiteraard is het dan waard je toestel te laten repareren zodat jij weer kunt genieten van een mooie telefoon met 1 jaar garantie!

De LG K8 wordt standaard geleverd met Android 6.0 (Marshmallow) met daaroverheen de lichte Optimus-schil van LG. Ook ondersteunt de K8 4G. Ook heeft de nieuwere telefoons zelfs een 5G uitrusting

Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje en het kan gebeuren dat een telefoon valt en is gebarsten. Voor een dure smartphone als de LG K8 wil je dit zo snel mogelijk laten repareren.

LG K8 scherm reparatie

De LG K8 is, vergeleken met een aantal andere toestellen uit de K-lijn, een iets kleiner toestel. Dit is handig voor mensen die bijvoorbeeld graag hun telefoon mee willen nemen in hun broekzak. Toch gebeurt het regelmatig dat deze in de broekzak ergens tegenaan botst, denk aan een scherpe tafelpunt. Dan is een barst in je beeldscherm zo gemaakt. Dat is zonde, en je kunt dit dan zo snel mogelijk laten maken.

LG K8 batterij vervangen

De LG K8 accu is snel opgeladen en gaat meestal lang mee. Toch zien wij dat na een tijdje dat de batterij raakt versleten. De batterij laad dan niet / minder snel op en de batterij is snel leeg. Bij Fixers ben je op het juiste adres om je telefoon te laten repareren. We zorgen voor de juiste onderdelen en hebben meestal binnen 30 minuten al de kapotte telefoon klaar!

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap