0880040900

LG K8 reparatie

Meld je reparatie aan

Heb je een defect de aan je LG K8 telefoon? Geen probleem, we hebben bijna elk onderdeel voor jouw LG K8 op voorraad. Daarnaast krijg je je gratis 1 maanden garantie op al onze telefoon reparaties. Heb je een vraag over de reparatie van je LG toestel? Bel dan met de klantenservice.

De K8 beschikt over een 64-bit quadcore met een processorsnelheid van 1,3GHz en 1,5GB aan RAM. Het toestel heeft een 8 megapixel-camera aan de achterkant en een 5 megapixel-camera aan de voorkant.

Uiteraard is het dan waard je toestel te laten repareren zodat jij weer kunt genieten van een mooie telefoon met 1 jaar garantie!

De LG K8 wordt standaard geleverd met Android 6.0 (Marshmallow) met daaroverheen de lichte Optimus-schil van LG. Ook ondersteunt de K8 4G. Ook heeft de nieuwere telefoons zelfs een 5G uitrusting

Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje en het kan gebeuren dat een telefoon valt en is gebarsten. Voor een dure smartphone als de LG K8 wil je dit zo snel mogelijk laten repareren.

LG K8 scherm reparatie

De LG K8 is, vergeleken met een aantal andere toestellen uit de K-lijn, een iets kleiner toestel. Dit is handig voor mensen die bijvoorbeeld graag hun telefoon mee willen nemen in hun broekzak. Toch gebeurt het regelmatig dat deze in de broekzak ergens tegenaan botst, denk aan een scherpe tafelpunt. Dan is een barst in je beeldscherm zo gemaakt. Dat is zonde, en je kunt dit dan zo snel mogelijk laten maken.

LG K8 batterij vervangen

De LG K8 accu is snel opgeladen en gaat meestal lang mee. Toch zien wij dat na een tijdje dat de batterij raakt versleten. De batterij laad dan niet / minder snel op en de batterij is snel leeg. Bij Fixers ben je op het juiste adres om je telefoon te laten repareren. We zorgen voor de juiste onderdelen en hebben meestal binnen 30 minuten al de kapotte telefoon klaar!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores