0880040900

LG Nexus 5 reparatie

Meld je reparatie aan

Heeft u uw LG Nexus 5 laten vallen? Of is uw toestel van Google op een andere manier kapot geraakt? Geen probleem, bij Fixers maken wij uw Nexus 5 vaak binnen 30 minuten. Onze ervaren reparateurs gebruiken alleen hoogste kwaliteit onderdelen voor de reparatie van uw Nexus 5 waardoor uw LG weer als nieuw zal voelen.

Laat uw Nexus 5 repareren in Den Bosch of Nijmegen

Een LG Nexus 5 reparatie kunt u in Den Bosch of Nijmegen laten uitvoeren. Het repareren van uw telefoon duurt niet lang, vaak kunnen wij uw probleem verhelpen binnen 30 minuten. Hierbij kunt u langskomen zonder een afspraak te maken. Op de reparatie geven wij 3 maanden garantie. Dit kunnen wij doen omdat onze monteurs ervaren zijn en gebruik maken van de hoogste kwaliteit Nexus 5 onderdelen.

Tarieven LG Nexus 5 reparatie

Andere Nexus 5 reparaties

Is je Nexus 5 kapot, maar staat de reparatie niet in bovenstaand lijstje? Neem dan toch contact met ons op zodat we de mogelijkheden met u kunnen doornemen. Vaak kunnen we de onderdelen die nodig zijn voor de reparatie bestellen bij onze leverancier. Ook onze technici kunnen de meeste LG Nexus 5 reparaties uitvoeren. Het is dus verstandig om ons eerst te bellen, voordat u beslist een nieuw toestel aan te schaffen.

24-uurservice

Wanneer u geen tijd heeft om langs te komen bij ons voor het laten repareren van uw Nexus 5, kunt u gebruik maken van onze 24-uurservice. U kunt een koerier het pakket laten ophalen bij u thuis of u kunt het uw LG Nexus 5 naar ons toesturen. Wij repareren uw Nexus dan binnen 24 uur na ontvangst en sturen deze ook weer op. Ook op deze reparaties geven wij 3 maanden garantie.

Fixers

Fixers is een reparatiebedrijf in Den Bosch en Nijmegen. Wij repareren diverse smartphones en tablets. Dit doen wij altijd met onderdelen van hoge kwaliteit. Verder zijn onze monteurs ervaren op het gebied van de reparaties van allerlei toestellen. Ook de LG Nexus 5 kunt u bij Fixers laten repareren.

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met 088 004 0900 voor Fixers Den Bosch of voor Fixers Nijmegen via 024 303 0861, via of via het . Fixers is zes dagen per week geopend. Kijk voor meer informatie over de openingstijden van onze vestigingen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores