0880040900

LG Optimus G2 reparatie

Meld je reparatie aan

Heeft u een defecte LG Optimus G2? Bij Fixers kunnen wij deze repareren voor u, meestal zelfs binnen 30 minuten. Fixers heeft ervaren monteurs in dienst die uw LG Optimus G2 voor u kunnen repareren. Door onze ervaring kunnen wij bij Fixers t u 3 maanden garantie op de reparatie bieden.

30 minuten service

Fixers is gespecialiseerd in diverse smartphone en tablet reparatie. Zo kunnen wij ook uw LG Optimus G2 repareren. Doordat onze monteurs veel ervaring hebben met LG reparaties, kunnen wij deze snel voor u uitvoeren. Meestal kan uw telefoon binnen 30 minuten gerepareerd worden. Terwijl wij u LG repareren kunt u in onze wachtruimte plaatsnemen en genieten van een kopje koffie of thee.

Tarieven LG Optimus G2 reparatie

  • Scherm / display unit € 169
  • Backcover / behuizing € 69
  • Batterij € 49

Andere LG Optimus G2 defecten

Heeft u een probleem wat niet verholpen kan worden volgens bovenstaande lijst? Of weet u niet wat het probleem precies is met uw telefoon? Wij kunnen u helpen om erachter te komen wat het probleem is en het vaak verhelpen. Fixers onderzoekt gratis het probleem van uw LG Optimus G2. Dit probleem kunnen wij vaak verhelpen met een LG Optimus G2 reparatie die binnen 30 minuten uitgevoerd kan zijn.

Fixers

De service bij Fixers:

  • Langskomen zonder afspraak
  • LG Optimus G2 reparatie binnen 30 minuten
  • Hoogste kwaliteit LG onderdelen
  • 3 maanden garantie op de LG reparatie
  • Gratis onderzoek

Fixers begrijpt dat u niet lang zonder uw mobiele telefoon kan. Om die reden proberen wij er alles aan te doen om uw LG Optimus G2 snel te repareren. Deze snelheid gaat niet ten koste van de kwaliteit van de reparatie. Om u hiervan te garanderen geven wij u 3 maanden garantie op de reparatie.
Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met 088 004 0900 voor Fixers Den Bosch of voor Fixers Nijmegen via 024 303 0861, via of via het . Fixers is zes dagen per week geopend. Kijk voor meer informatie over de openingstijden van onze vestigingen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores