0880040900

LG G8 Thinq reparatie

Meld je reparatie aan

Op zoek naar een gecertificeerde monteur voor jouw defecte LG telefoon? Wij zorgen voor een reparatie van jouw LG V30  telefoon, en meestal zelfs binnen 30 minuten! LG staat bekend om het maken van zeer betrouwbare en mooie telefoons. De LG V30 staat bekend om het heldere scherm die misschien wel scherper is dan een televisie. Het is dan ook erg jammer wanneer het scherm is gebarsten. Gelukkig kan Fixers verschillende LG reparaties uitvoeren. Kom dus snel langs een van onze vestigingen of kies voor onze 24-uurs service.

Camera reparatie LG V30

Het is altijd vervelend als je camera van je telefoon kapot gaat. Je hoeft je echter nooit zorgen te maken dat je geen foto's meer kan maken met je LG G8 telefoon. Je hebt namelijk meerdere camera's op deze mobiel zitten, waardoor je altijd wel aan de voor- of achterkant een camera hebt die foto's kan maken. Echter, wil je natuurlijk dat je telefoon optimaal werkt en dat je optimaal kunt genieten van je LG G8 telefoon. De LG V30 heeft een 16 en 13 megapixelcamera aan de achterkant en een selfiecamera met een 5-megapixelcamera voorop. Het merk staat bekend om haar uitstekende foto's en met de LG V30 is de lat weer hoog gelegd. Hierdoor wil je wel dat jouw camera blijft werken en kies je voor een LG V30 schermreparatie bij Fixers.nl!

Schermreparatie of batterij problemen?

Bij Fixers kunt u terecht voor de reparatie van uw LG V30 telefoon. De meest voorkomende reparaties van deze telefoon zijn de schermreparaties. Daarnaast kunt u na enkele maanden problemen krijgen met uw batterij. Ook dit kunt u bij Fixers binnen 30 minuten laten fixen!

Kom langs met of zonder afspraak!

Een unieke service van Fixers is de klaar-terwijl-u-wacht service voor elke smartphone reparatie. Fixers repareert in de meeste gevallen een LG telefoon binnen 30 minuten, denk bijvoorbeeld aan een camera, home-button of lichtsensor reparatie. U kunt plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. Onze monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en wij bieden dan ook 3 maanden garantie. Uw LG telefoon laten maken? Kom langs zonder afspraak.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1375 reviews op trustpilot
John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Jae Sadler
22 oktober 2021
A1 Service

First off the guy that dealt with me in Rotterdam location was very welcoming & made sure I felt at home. He was very efficient & made sure I was aware of everything he was doing. He also notified me of another problem that my phone has that I was not really aware of & for that im thankful.Definitely will be back for any electronic fixes. Ps Hope the concoction i told you works! Xoxo Jae Sadler

Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap