0880040900

LG V40 Thinq reparatie

Meld je reparatie aan

De LG V40 Thinq staat bekend om het heldere scherm die misschien wel scherper is dan een televisie. Het is dan ook erg jammer wanneer het scherm is gebarsten. Gelukkig kan Fixers verschillende LG reparaties uitvoeren. Kom dus snel langs een van onze vestigingen of kies voor onze 24-uurs service.

Schermreparatie of batterij problemen?

Bij Fixers kunt u terecht voor de reparatie van uw LG V40 Thinq telefoon. De meest voorkomende reparaties van deze telefoon zijn de schermreparaties. Daarnaast kunt u na enkele maanden problemen krijgen met uw batterij. Ook dit kunt u bij Fixers binnen 30 minuten laten fixen!

Camera reparatie LG V40 Thinq

Dat uw camera kapot is, zal ons zeker niet verbazen. De LG V40 Thinq heeft een 16-, 12- en 12- megapixelcamera aan de achterkant (groothoeklens, normale lens en telefotolens) en een dubbele selfiecamera met een 8- en 5-megapixelcamera met gezichtsherkenning voorop. Het merk staat bekend om haar uitstekende foto's en met de V40 Thinq is de lat weer hoog gelegd. Hierdoor wil je wel dat jouw camera blijft werken en kies je voor een LG V40 Thinq schermreparatie bij Fixers.nl!

Kom langs met of zonder afspraak!

Een unieke service van Fixers is de klaar-terwijl-u-wacht service voor elke smartphone reparatie. Fixers repareert in de meeste gevallen een LG telefoon binnen 30 minuten, denk bijvoorbeeld aan een camera, home-button of lichtsensor reparatie. U kunt plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. Onze monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en wij bieden dan ook 3 maanden garantie. Uw LG telefoon laten maken? Kom langs zonder afspraak.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores