0880040900

Motorola Edge reparatie

Meld je reparatie aan

Heb je een defect de aan je Motorola Edge‎ telefoon? Geen stress, we hebben bijna alle onderdelen voor je Motorola standaard op voorraad. Daarnaast bieden we je 1 maanden garantie op al onze telefoon reparaties. Heb jij een vraag over de reparatie van je Motorola smartphone? Bel dan met de klantenservice. 

Op de achterkant van de Motorola Edge zitten drie camera’s en een Time of Flight-sensor. Het gaat om een primaire camera van 64 megapixel, 16 megapixel-groothoeklens en telelens van 8 megapixel. De primaire camera voegt pixels samen om tot mooiere plaatjes te komen en maakt daarom foto’s in 16 megapixel. Het is mogelijk om handmatig in de volledige 64 megapixel te fotograferen, maar plaatjes zien er dan niet beter uit.

Natuurlijk is het dan waard je toestel te laten repareren zodat je weer kunt gaan genieten van een nieuwe telefoon met 1 jaar garantie!

De hoofdcamera van deze revolutionaire smartphone is een 16-megapixelexemplaar, dat zorgt voor mooie scherpe kiekjes. Als we het toestel openvouwen zien we een selfiecamera, die met zijn 5-megapixelsensor zorgt voor leuke foto`s van jezelf en je vrienden.

Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje en gebeurt regelmatig dat een telefoon valt en kapot gaat. Voor een dure smartphone als deze Motorola Edge‎ wil je dit zo snel mogelijk laten repareren.

Motorola Edge‎ scherm reparatie

Het scherm zelf is 6,7 inch groot en heeft een resolutie van 2340 bij 1080 pixels, wat zorgt voor een pixeldichtheid van 385 ppi. Dit is niet bijzonder hoog, maar goed genoeg om mooie en scherpe beelden te produceren. Sterker nog: het scherm ziet er uitstekend uit en is ideaal voor als je veel films en series op je telefoon kijkt, of graag games speelt.

Als deze telefoon gebarsten of is gespat kun je niet meer goed genieten tijdens het kijken van videos en fotos. Ook kan er door schade aan je scherm kan het gebeuren dat je niet meer optimaal kunt scrollen of navigeren. In dat geval is het een investering waard om je display te laten maken!

Motorola Edge‎ batterij vervangen


De Motorola Edge‎ accu is snel opgeladen en gaat meestal lang mee. dat na een jaar dat de batterij raakt versleten. De batterij laad dan niet / minder snel op en je telefoon is sneller leeg.

Bij Fixers ben je op het juiste adres om je telefoon te laten repareren. Wij zorgen voor de beste onderdelen en hebben meestal binnen een half uur al de telefoon gemaakt!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores