0880040900

Motorola Razr telefoon reparatie

Meld je reparatie aan

Heb je schade de aan je Motorola Razr‎ telefoon? Geen stress, wij hebben bijna alle onderdelen voor je Motorola op voorraad. Daarnaast krijg je je 1 jaar garantie op al onze telefoon reparaties. Heb je een vraag over de reparatie van je Motorola smartphone? Aarzel dan niet om te bellen met onze klantenservice.

De Motorola Razr! Deze smartphone draagt dezelfde naam als de mateloos populaire klaptelefoontjes van vroeger. Ook het uiterlijk doet sterk denken aan deze oude clamshells.

Uiteraard is het dan een investering waard je toestel te laten repareren zodat jij weer kunt genieten van een nieuwe telefoon met een jaar lang garantie!

De hoofdcamera van deze revolutionaire smartphone is een 16-megapixelexemplaar, dat zorgt voor mooie scherpe kiekjes. Als we het toestel openvouwen zien we een selfiecamera, die met zijn 5-megapixelsensor zorgt voor leuke foto`s van jezelf en je vrienden.

Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje en het kan gebeuren dat een telefoon valt en kapot gaat. Voor een dure smartphone als deze Motorola Razr‎ wil je dit zo snel mogelijk laten maken.

Motorola Razr‎ scherm reparatie

De hoofdattractie van deze Motorola Razr is natuurlijk het vouwbare scherm, een feature die we in 2020 nog maar op een handjevol smartphones kunnen vinden. Het scherm vouwt net zoals een ouderwetse klaptelefoon. Ingeklapt neemt het toestel dus maar de helft van de ruimte in.

Het foldable hoofdscherm is een P-OLED-display met een diameter van 6.2 inch. De resolutie is een scherpe 2142x876 pixels. Dit zorgt voor een goede mediaweergave. Het secundaire QuickView-scherm, dat je gebruikt als het toestel ingeklapt is, heeft een resolutie van 800x600 pixels.

Als je telefoon gebarsten of is gespat kun jij niet meer goed genieten tijdens het kijken van foto’s en video’s. Soms kun je door een barst in je display kan het gebeuren dat je niet meer prettig kunt scrollen of navigeren. In dat geval is het een investering waard om je scherm te laten maken!

Motorola Razr‎ batterij vervangen

De Motorola Razr‎ batterij is snel opgeladen en gaat normaal gesproken lang mee. Toch zien we helaas dat na verloop van tijd dat de batterij raakt versleten. De batterij laad dan minder snel of niet op en je telefoon is sneller leeg.

Bij Fixers ben je op het juiste adres om je telefoon te laten repareren. Wij zorgen voor de beste en orginele onderdelen en hebben meestal binnen 30 minuten al de telefoon klaar!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores