0880040900

Motorola One Vision Reparatie

Meld je reparatie aan

Problemen met jou Motorola One Action telefoon? Laat hem direct maken bij Fixers. De telefoon van One Vision Action heeft een schermgrootte van 6.3 inch en een schermresolutie van 2520x1080. Soms gebeurt het wel is dat deze door een ongeluk kapot gaat of dat het scherm barst. Dat is erg zonde. Als het kapot gaat wil je hem zo snel mogelijk repareren. Wij van Fixers zijn specialist in alle bekende merken, maar ook minder bekende merken. 

Kies je merk

Staat je merk er niet tussen? Geen paniek. In veel gevallen kunnen we hem wel komen repareren.

Motorola One Action laten repareren?

De Motorole One Action heeft een Full Touch Bar met een type toetsenbord Touchscreen en heeft een formaat van 160 centimeter x 71 centimeter en heeft een gewicht van 176 gram. Hierdoor is het altijd mogelijk dat je hem per ongeluk uit je hand laat vallen. Waardoor je telefoon of je simkaart Nano-simkaart kapot kan raken. Vergeet ook niet het super-deluxe vingerafdrukscanner, dat deze door verloop van tijd kan slijten of kapot kan raken. De motorole One Action heeft een 12 mexapixel camera, en kan naast zijn tweede sensor en derde sensor kapot gaan. Laat je kostbare camera dus zo snel mogelijk repareren bij Fixers. Het is bekend dat de Motorole One Action mooie foto's vastgelegd. Het zou zonde zijn als deze niet meer volledig functioneert.

Schermreparatie of batterij problemen?

Je kunt bij Fixers terecht voor een telefoon reparatie wanneer je Motorola One Action telefoon kapot is gegaan. Regelmatig maakt men mee dat hun batterij minder goed functioneert als voorheen. De oorzaak hiervan is omdat de batterij of accu een levensduur heeft. Bij intensief gebruik gebeurt het (vaak) dat een telefoon batterij is versleten en niet meer lang kan functioneren zonder op te laden. Je wilt optimaal gebruik maken van een batterij en van je telefoon, laat daarom je telefoon maken.

Kom langs met of zonder afspraak!

Klaar terwijl je wacht, dat is een unieke service voor elke smartphone reparatie. Wist u dat Fixers uw telefoon repareert binnen 1-3 werkdagen? Denk hierbij aan een scherm, camera, microfoon, of sensor reparaties. U kunt dan wachten in onze ontvangstruimte en kunt wachten terwijl ik geniet van gratis WiFi en gratis koffie en Thee of fris. Wacht , terwijl de monteurs hun werk doen met kwaliteitsonderdelen. Fixers geeft 3 maanden garantie. Wilt u 3 maanden garantie? Laat uw telefoon weer maken als nieuw, bij Fixers.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1410 reviews op trustpilot
Anoush Saadat
24 januari 2022
Very professional service and results

Very professional service and results

Sangeeta
21 januari 2022
Super snel en goed geholpen

Super snel en goed geholpen. Vriendelijk en goede uitleg gekregen van het probleem. Hoe het in het vervolg te voorkomen. 👍🏽

Lex Abas
18 januari 2022
Uitstekende service

Goed en snel geholpen

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap