0880040900

Motorola One Vision Reparatie

Meld je reparatie aan

Issues met je Motorola One Vision? Laat hem repareren bij Fixers, jouw repair specialist. Deze prachtige telefoon van de One Vision serie wil je natuurlijk altijd in topconditie kunnen gebruiken. Echter, als hij kapot is gaat dit niet en wil je hem laten repareren. Kom langs bij Fixers en wij zorgen over het algemeen al voor een reparatie binnen 1-3 werkdagen! Wij zijn specialist in alle bekende merken, maar ook in de minder populaire smartphOne Vision modellen zoals die van Xiaomi, Huawei, Sony en Nokia!

Motorola One Vision camera laten repareren?

Met een 48 megapixel camera aan de achterkant, wil je natuurlijk niet dat je Motorola One Vision kapot gaat. Aan de voorkant zit een 5 megapixel camera, die we ook binnen 1-3 werkdagen kunnen repareren. De Motorola One Vision heeft een 6,3 inch IPS LCD CinemaVision Display met Full HD+ resolutie van 1080 bij 2520 pixels en 21:9 beeldverhouding. Je wilt natuurlijk niet dat deze kapot gaat, maar mocht dit wel zo zijn, kan je bij Fixers direct langs komen. We hebben bijna alle Motorola One Vision onderdelen op voorraad, zodat we je camera zo snel mogelijk weer kunnen maken. Daarnaast zit er een 8-megapixel frontcamera op je telefoon, die ook kapot zou kunnen gaan. Laat je camera van je Motorola One Vision door ons repareren! Het merk staat dan ook wel bekend om haar uitstekende foto's en met de Motorola One Vision werd de lat nog hoger gelegd. Hierdoor wil je wel dat jouw camera blijft werken en kies je voor een schermreparatie bij Fixers.nl!

Schermreparatie of batterij problemen?

Bij Fixers kunt u terecht voor de reparatie van uw Motorola One Vision telefoon. Veelvoorkomend probleem bij de Vision is de batterij. Ondanks dat hij een 3500 mAh batterij met TurboPower ondersteuning heeft, kan het zijn dat hij na maanden gebruik minder goed werkt. Laat je batterij of accu van je Motorola One Vision telefoon repareren bij Fixers.nl!

Kom langs met of zonder afspraak!

Een unieke service van Fixers is de klaar-terwijl-u-wacht service voor elke smartphOne Vision reparatie. Fixers repareert in de meeste gevallen een Motorola telefoon binnen 1-3 werkdagen, denk bijvoorbeeld aan een camera, home-button of lichtsensor reparatie. U kunt plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. Onze monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en wij bieden dan ook 3 maanden garantie. Uw Motorola laten maken? Kom langs zonder afspraak!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores