0880040900

Nokia 3.2 laten repareren

Meld je reparatie aan

Laat je Nokia 3.2 repareren bij Fixers.nl! Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van alle devices, modellen en verschillende soorten onderdelen van Nokia. Hierdoor kunnen we in de meeste gevallen wel binnen de 30 minuten helpen en daardoor loop je binnen een halfuur al tevreden weer de winkel uit met een gerepareerde telefoon! Daarnaast kun je je Nokia 3.2 opsturen of laat onze Fixbus bij je langskomen! Kies 1 van de opties door de configurator hieronder door te lopen.

Specificaties Nokia 3.2

  • Voorkantvullend 6,26 inch lcd-scherm met een resolutie van 1520 bij 720 pixels
  • Snapdragon 429 quad-core processor geklokt op 1,8 GHz
  • Standaard 16GB intern uitbreidbaar opslaggeheugen aanwezig en 2GB RAM
  • 13-megapixelcamera aan de achterkant, 5-megapixelfrontcamera
  • Draait uit de doos op Android 9.0 Pie met Android One

Schermreparatie of batterij problemen?

Bij Fixers kunt u terecht voor de reparatie van uw Nokia 3.2 telefoon. Het is namelijk zo dat deze telefoon een schermvullend 5,99 inch OLED-scherm heeft. Dit zorgt er dan ook voor dat de kans dat er een barst in je Nokia scherm komt, groter is dan bij bijvoorbeeld een Huawei of een Samsung. Het bevat een 1440 x 2880 pixel scherm en die zijn zeer gevoelig voor vallen. Als je je Nokia 3.2 hebt laten vallen, dan dien je het scherm hiervan te laten repareren door een specialist. Daarnaast kan het zijn dat je 3320 mAh lithium-ion batterij met snellaadtechnologie kapot kan gaan. Geen zorgen, wij zetten er een nieuwe batterij in en zorgen ervoor dat je daar ook nog garantie op krijgt!

Nokia 3.2 camera laten repareren?

Met een 12 megapixel camera met maar liefst vijf sensors aan de achterkant wil je natuurlijk niet dat je Nokia 3.2 kapot gaat. Hiervoor bieden wij een 30-minuten garantie, waarin we binnen een half uur ervoor kunnen zorgen dat jouw telefoon weer helemaal gemaakt is. We hebben alle Nokia 3.2 onderdelen op voorraad, zodat we je camera zo snel mogelijk weer kunnen maken. Daarnaast zit er een 20 megapixels selfie camera voorop je telefoon, die ook kapot zou kunnen gaan. Laat je camera van je Nokia 3.2 door ons repareren! Het merk staat dan ook wel bekend om haar uitstekende foto's en met de 9 werd de lat nog hoger gelegd. Hierdoor wil je wel dat jouw camera blijft werken en kies je voor een Nokia 3.2 schermreparatie bij Fixers.nl!

Kom langs met of zonder afspraak!

Een unieke service van Fixers is de klaar-terwijl-u-wacht service voor elke smartphone reparatie. Fixers repareert in de meeste gevallen een Nokia telefoon binnen 30 minuten, denk bijvoorbeeld aan een Nokia 4.2 camera, Nokia Lumia 820 home button of Samsung Galaxy S10 lichtsensor reparatie. U kunt plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. Onze monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en wij bieden dan ook 3 maanden garantie. Uw Nokia laten maken? Kom langs zonder afspraak!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores