0880040900

Heb je een defect de aan je Nokia 5.3‎ telefoon? Geen zorgen, wij hebben bijna elk onderdeel voor je Nokia 5.3‎ standaard op voorraad. Daarnaast krijg je je 1 maanden garantie op al onze telefoon reparaties. Wil je een vraag stellen over de reparatie van je Nokia telefoon? Aarzel dan niet om te bellen met de klantenservice.

De Nokia 5.3 is een hele nette middenklasser met achterop een viervoudig camerasysteem. Er zijn genoeg lenzen om je lange tijd te vermaken en om diverse creatieve kiekjes te maken. Althans als je camera nog werkt kun je dit, als je camera defect is kun je deze het beste laten repareren omdat je dan belangrijke functies mis op je mobiele telefoon.

Natuurlijk is het dan waard je toestel te laten maken zodat jij weer kan genieten van een mooie telefoon met 1 maanden lang garantie!

Meld hier je reparatie aan

Het viervoudige camerasysteem op de achterkant valt dan weer wel in de smaak. De 13 megapixel-hoofdcamera wordt ondersteund door een 5 megapixel-groothoeklens voor het maken van groepsfoto’s en een macrolens (2 megapixel). Deze gebruik je voor het maken van close-ups.


Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje en het kan gebeuren dat een telefoon valt en kapot gaat. Voor een mooie smartphone als de Nokia 5.3‎ wil je dit zo snel mogelijk laten repareren.

Nokia 5.3‎ scherm reparatie

Het 6,55 inch-scherm is zo goed als voorkantvullend, met enkel wat dunne bezels aan de boven- en onderkant. De Nokia 5.3 heeft een schermresolutie van 1600 bij 720 pixels. Als door een barst in het scherm je toestel minder bruikbaar wordt, zoals het swipen of tikken, dan is dit zonde van je telefoon en wil je deze zo snel mogelijk laten maken.

Als deze telefoon is gescheurd kun je niet meer goed genieten tijdens het kijken van foto’s en video’s. Soms kun je door een barst in je display kan het gebeuren dat je niet meer goed kunt scrollen of navigeren. In zo’n geval is het een investering waard om je scherm te laten maken!

Nokia 5.3‎ batterij vervangen

De Nokia 5.3‎ batterij is snel opgeladen en gaat meestal lang mee. Toch zien we helaas dat na verloop van tijd dat de batterij raakt versleten. De batterij laad dan niet / minder snel op en ook gaat de batterij sneller leeg.


Bij Fixers ben je op het juiste adres om je telefoon te laten repareren. Wij zorgen voor de juiste en orginele onderdelen en hebben meestal binnen een half uur al de kapotte telefoon klaar!

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1302 reviews op trustpilot
Jess Bodycare
12 mei 2021
Very efficient staff

Very efficient staff, amazing service, I would definitely recommend this place . Thank you so much ! Lara .

Serine Hagop
12 mei 2021
Snelle en vriendelijke service

Snelle en vriendelijke service. Binnen een paar uur was de batterij van mijn telefoon vervangen.

Adrie
11 mei 2021
In 1 woord: SUPER!

Uitermate vriendelijk en ter zake kundig. Macbook Pro binnen anderhalve dag gerepareerd met nieuwe batterij, trackpad en toetsenbord. Communicatie helemaal up-to-date met status updates per email. Kortom SUPER!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap

Onze Nokia modellen