0880040900

Heb je een defect de aan je Nokia 5.3‎ telefoon? Geen zorgen, wij hebben bijna elk onderdeel voor je Nokia 5.3‎ standaard op voorraad. Daarnaast krijg je je 1 maanden garantie op al onze telefoon reparaties. Wil je een vraag stellen over de reparatie van je Nokia telefoon? Aarzel dan niet om te bellen met de klantenservice.

De Nokia 5.3 is een hele nette middenklasser met achterop een viervoudig camerasysteem. Er zijn genoeg lenzen om je lange tijd te vermaken en om diverse creatieve kiekjes te maken. Althans als je camera nog werkt kun je dit, als je camera defect is kun je deze het beste laten repareren omdat je dan belangrijke functies mis op je mobiele telefoon.

Natuurlijk is het dan waard je toestel te laten maken zodat jij weer kan genieten van een mooie telefoon met 1 maanden lang garantie!

Het viervoudige camerasysteem op de achterkant valt dan weer wel in de smaak. De 13 megapixel-hoofdcamera wordt ondersteund door een 5 megapixel-groothoeklens voor het maken van groepsfoto’s en een macrolens (2 megapixel). Deze gebruik je voor het maken van close-ups.


Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje en het kan gebeuren dat een telefoon valt en kapot gaat. Voor een mooie smartphone als de Nokia 5.3‎ wil je dit zo snel mogelijk laten repareren.

Nokia 5.3‎ scherm reparatie

Het 6,55 inch-scherm is zo goed als voorkantvullend, met enkel wat dunne bezels aan de boven- en onderkant. De Nokia 5.3 heeft een schermresolutie van 1600 bij 720 pixels. Als door een barst in het scherm je toestel minder bruikbaar wordt, zoals het swipen of tikken, dan is dit zonde van je telefoon en wil je deze zo snel mogelijk laten maken.

Als deze telefoon is gescheurd kun je niet meer goed genieten tijdens het kijken van foto’s en video’s. Soms kun je door een barst in je display kan het gebeuren dat je niet meer goed kunt scrollen of navigeren. In zo’n geval is het een investering waard om je scherm te laten maken!

Nokia 5.3‎ batterij vervangen

De Nokia 5.3‎ batterij is snel opgeladen en gaat meestal lang mee. Toch zien we helaas dat na verloop van tijd dat de batterij raakt versleten. De batterij laad dan niet / minder snel op en ook gaat de batterij sneller leeg.


Bij Fixers ben je op het juiste adres om je telefoon te laten repareren. Wij zorgen voor de juiste en orginele onderdelen en hebben meestal binnen een half uur al de kapotte telefoon klaar!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores