0880040900

Nokia 6.1 Plus Reparatie

Meld je reparatie aan

Problemen met je Nokia 6.1 Plus? Deze prachtige telefoon wil je natuurlijk altijd in topconditie kunnen gebruiken. Echter, als hij kapot is gaat dit niet en wil je hem laten repareren. Kom langs bij Fixers en wij zorgen over het algemeen al voor een reparatie binnen 30 minuten! Wij zijn specialist in alle bekende merken, maar ook in de minder populaire smartphone modellen zoals die van Xiaomi, Huawei, Sony en Nokia!

Nokia 6.1 Plus camera laten repareren?

Met een 16 + 5 megapixel camera aan de achterkant wil je natuurlijk niet dat je Nokia 6.1 Plus kapot gaat. Hiervoor bieden wij een 30-minuten garantie, waarin we binnen een half uur ervoor kunnen zorgen dat jouw telefoon weer helemaal gemaakt is. We hebben alle Nokia 6.1 Plus onderdelen op voorraad, zodat we je camera zo snel mogelijk weer kunnen maken. Daarnaast zit er een 16 megapixels selfie camera voorop je telefoon, die ook kapot zou kunnen gaan. Laat je camera van je Nokia 6.1 Plus door ons repareren! Het merk staat dan ook wel bekend om haar uitstekende foto's en met de 6.1 werd de lat nog hoger gelegd. Hierdoor wil je wel dat jouw camera blijft werken en kies je voor een Nokia 6.1 Plus schermreparatie bij Fixers.nl!

Schermreparatie of batterij problemen?

Bij Fixers kunt u terecht voor de reparatie van uw Nokia 6.1 Plus telefoon. Het is namelijk zo dat deze telefoon een schermvullend 5,8 inch scherm heeft. Dit zorgt er dan ook voor dat de kans dat er een barst in je Nokia scherm komt, groter is dan bij bijvoorbeeld een Huawei of een Samsung. Het bevat een 1080 x 2280 pixels scherm en die zijn zeer gevoelig voor vallen. Als je je Nokia 6.1 Plus hebt laten vallen, dan dien je het scherm hiervan te laten repareren door een specialist. Daarnaast kan het zijn dat je 3060 mAh lithium-ion batterij met snellaadtechnologie kapot kan gaan. Geen zorgen, wij zetten er een nieuwe batterij in en zorgen ervoor dat je daar ook nog garantie op krijgt!

Kom langs met of zonder afspraak!

Een unieke service van Fixers is de klaar-terwijl-u-wacht service voor elke smartphone reparatie. Fixers repareert in de meeste gevallen een Nokia telefoon binnen 30 minuten, denk bijvoorbeeld aan een camera, home-button of lichtsensor reparatie. U kunt plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. Onze monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en wij bieden dan ook 3 maanden garantie. Uw Nokia laten maken? Kom langs zonder afspraak!

Prijzen van Nokia 6.1 Plus Reparaties

Type Reparatie Prijs
Accu vervangen € 69,-
Waterschade behandeling € 59,-
Diagnose maken € 29,95


Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1035 reviews op trustpilot
Sabine Banse
18 november 2020
Geweldige inlevingsvermogen

Geweldige inlevingsvermogen. Goeie service en snelle afhandeling.

Karel Scheffer
17 november 2020
Filiaal Rosmalen weer bezocht na…

Filiaal Rosmalen weer bezocht na eerdere geweldig positieve ervaring en uitstekende service, uitleg en vriendelijkheid, om de installatie van de nieuwe IPhone 6 te laten installeren en het overzetten van alle apps. Dat was mij nooit gelukt. Met hartelijke dank Karel Scheffer Veghel

Betsy
16 november 2020
Uitstekend geholpen door Boudewijn (Amsterdam Noord)

Geholpen door Boudewijn bij Fixers aan de IJburglaan in Amsterdam. Uitstekend. Zeer professioneel en vriendelijk. Boudewijn dacht mee en kwam met praktische oplossingen en advies. Ik ben zeer tevreden.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap