0880040900

Nokia 6.2 Plus laten repareren?

Meld je reparatie aan

Heb je problemen met je kostbare Nokia 6.2 Plus? Dat is erg zonde want een toestel kost al snel rond de eu 250,- Het is normaal dat je de telefoon graag zo snel mogelijk gerepareerd wilt zien zodat je telefoon weer helemaal in orde werkt. Een Nokia 6.2 Plus wil je natuurlijk in zijn originele staat kunnen gebruiken. Als hij kapot is gegaan wil je het zo snel mogelijk laten repareren. Wij bij Fixers staan voor je klaar en je kunt je telefoon snel laten repareren. Dan is je Nokia 6.2 Plus weer volledig gemaakt. 

Camera laten repareren van je Nokia 6.2 Plus?

Met een 16 megapixel camera is het natuurlijk erg zonde als deze kapot gaat. Ook de voor-camera van je Nokia 6.2 kan defect raken. Als dit gebeurt bieden we bij Fixers een 30 minuten garantie aan. Je kunt er dan voor kiezen je telefoon laten repareren binnen 30 minuten. Bovendien hebben we bij Fixers alle onderdelen van de Nokia 6.2 op voorraad. Je kunt dan je camera zo snel als mogelijk laten repareren zodat alles weer volledig werkt! Als je selfie camera voorop je telefoon kapot gaat is dat erg vervelend, je kunt dan bijvoorbeeld niet meer optimaal beeldbellen. Kies er dan voor om je scherm te laten repareren door Fixers. Het merk staat er om bekend dat het uitstekende fotos's maakt met maar liefst 6.1 megapixels en als dit kapot gaat wil je het zo snel mogelijk laten maken.

Scherm repareren van je Nokia 6.2 Plus?

Als door een ongeluk je scherm van je Nokia 6.2 kapot is gegaan kun je waarschijnlijk bijna huilen! Het is namelijk een schermvullend scherm van maar liefst 5.8 inch. Door het formaat is de kans aanwezig dat er een barst in je scherm komt van je Nokia 6.2 Plus. Als dat het geval is kun je niet meer optimaal genieten van je resolutie, filmpjes of foto's bekijken. Je wilt met zo'n mooi scherm dat alles weer perfect werkt! Daarom laat je het scherm maken bij Fixers. Een ongeluk zit in een klein hoekje, daarom bestaat er altijd een mogelijkheid dat je jou Nokia 6.2 Plus per ongeluk hebt laten vallen. In zo'n geval wil je het laten repareren door een echte specialist.

Bij Fixers kunt u terecht voor de reparatie van uw Nokia 6.1 Plus telefoon. Het is namelijk zo dat deze telefoon een schermvullend 5,8 inch scherm heeft. Dit zorgt er dan ook voor dat de kans dat er een barst in je Nokia scherm komt, groter is dan bij bijvoorbeeld een Huawei of een Samsung. Het bevat een 1080 x 2280 pixels scherm en die zijn zeer gevoelig voor vallen. Als je je Nokia 6.1 Plus hebt laten vallen, dan dien je het scherm hiervan te laten repareren door een specialist.

Meer schade aan je Nokia 6.2 Plus?

Helaas kan er veel meer kapot gaan aan je Nokia 6.2 plus. Het is mogelijk dat je lithium-ion batterij met snellaadtechnologie kapot kan gaan. Dat is erg vervelend maar geen zorgen, we zetten er zonder problemen een nieuwe batterij in en zorgen ervoor dat je Nokia 6.2 Plus de garantie behoud.

Kom langs met of zonder afspraak!

Een service van Fixers is dat je Nokia 6.2 is gerepareerd terwijl je wacht. Fixers repareert namelijk in het meest van de gevallen je Nokia binnen dertig minuten. Als je camera, lichtsensor of je home-button kapot gaat wil je dit zo snel mogelijk repareren. Je kunt plaatsnemen in onze ontvangstruimte die met alle conform is uitgerust. Onze wachtruimtes zijn namelijk uitgerust met gratis WiFi en gratis koffie, fris of thee. Onze specialisten werken namelijk alleen met echte kwaliteitsonderdelen. Na reparatie krijg je bij ons ook 3 maanden garantie. Wilt u een Nokia 6.2 Plus laten repareren? Kom dan langs zonder afspraak.


Prijzen van Nokia 6.1 Plus Reparaties

Type Reparatie Prijs
Accu vervangen € 69,-
Waterschade behandeling € 59,-
Diagnose maken € 29,95


Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1344 reviews op trustpilot
Marike Nuyten
28 juli 2021
Super geholpen

Super geholpen! Ik kwam voor een protector voorzijde telefoon, die werd netjes gezet. Mijn telefoon is een paar dagen later thuis kapot gevallen, ik kreeg wat goede tips, eerd snel geholpen en binnen no tima had ik een nieuw toestel. Aardige jongens, goede en snelle service. Ik kom zeker terig, dank jullie wel! Groetjes!

Julia Verheugt
23 juli 2021
Hele goede en snelle service

Hele goede en snelle service. Eerlijk en behulpzaam. Ik kreeg mijn iphone weer zo goed als nieuw terug, zeker een aanrader voor telefoon reparaties.

Bart
23 juli 2021
Prima geholpen

Prima geholpen, binnen een week scherm MacBook Air vervangen.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap