0880040900

Nokia 9 Pureview Reparatie

Meld je reparatie aan

Problemen met je Nokia 9 Pureview? Deze prachtige telefoon van de 9 serie wil je natuurlijk altijd in topconditie kunnen gebruiken. Echter, als hij kapot is gaat dit niet en wil je hem laten repareren. Kom langs bij Fixers en wij zorgen over het algemeen al voor een reparatie binnen 30 minuten! Wij zijn specialist in alle bekende merken, maar ook in de minder populaire smartphone modellen zoals die van Xiaomi, Huawei, Sony en Nokia!

Nokia 9 Pureview camera laten repareren?

Met een 12 megapixel camera met maar liefst vijf sensors aan de achterkant wil je natuurlijk niet dat je Nokia 9 Pureview kapot gaat. Hiervoor bieden wij een 30-minuten garantie, waarin we binnen een half uur ervoor kunnen zorgen dat jouw telefoon weer helemaal gemaakt is. We hebben alle Nokia 9 Pureview onderdelen op voorraad, zodat we je camera zo snel mogelijk weer kunnen maken. Daarnaast zit er een 20 megapixels selfie camera voorop je telefoon, die ook kapot zou kunnen gaan. Laat je camera van je Nokia 9 Pureview door ons repareren! Het merk staat dan ook wel bekend om haar uitstekende foto's en met de 9 werd de lat nog hoger gelegd. Hierdoor wil je wel dat jouw camera blijft werken en kies je voor een Nokia 9 Pureview schermreparatie bij Fixers.nl!

Schermreparatie of batterij problemen?

Bij Fixers kunt u terecht voor de reparatie van uw Nokia 9 Pureview telefoon. Het is namelijk zo dat deze telefoon een schermvullend 5,99 inch OLED-scherm heeft. Dit zorgt er dan ook voor dat de kans dat er een barst in je Nokia scherm komt, groter is dan bij bijvoorbeeld een Huawei of een Samsung. Het bevat een 1440 x 2880 pixel scherm en die zijn zeer gevoelig voor vallen. Als je je Nokia 9 Pureview hebt laten vallen, dan dien je het scherm hiervan te laten repareren door een specialist. Daarnaast kan het zijn dat je 3320 mAh lithium-ion batterij met snellaadtechnologie kapot kan gaan. Geen zorgen, wij zetten er een nieuwe batterij in en zorgen ervoor dat je daar ook nog garantie op krijgt!

Kom langs met of zonder afspraak!

Een unieke service van Fixers is de klaar-terwijl-u-wacht service voor elke smartphone reparatie. Fixers repareert in de meeste gevallen een Nokia telefoon binnen 30 minuten, denk bijvoorbeeld aan een Nokia 4.2 camera, Nokia Lumia 820 home button of Samsung Galaxy S10 lichtsensor reparatie. U kunt plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. Onze monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en wij bieden dan ook 3 maanden garantie. Uw Nokia laten maken? Kom langs zonder afspraak!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores