0880040900

OnePlus 6 reparatie

Meld je reparatie aan

Is jouw OnePlus 6 gevallen en is het scherm defect? Of heb je een accu die niet meer goed werkt, gaat je OnePlus 6 snel leeg of heb je een ander issue met je telefoon? Wij repareren je OnePlus met originele onderdelen terwijl je wacht. Wil je checken of de onderdelen voor je OnePlus 6 op voorraad zijn of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice.

OnePlus 6 Scherm reparatie

De meest voorkomende reparatie is het scherm aan de OnePlus 6. Met een schermdiagonaal van 6.28 inch is de telefoon groter dan die van de Samsung Galaxy S10 en de iPhones van deze generatie, waardoor deze ook sneller zou kunnen vallen. Een barst in je scherm is dan ook direct goed te zien en je wilt niet dat je dure nieuwe telefoon met een barst gebruikt wordt. Dit is zelfs schadelijk voor je vingers en je kan lelijke blessures hierdoor oplopen. Laat het scherm dus zo snel mogelijk repareren bij Fixers, vaak al binnen 1-3 werkdagen sta je weer buiten met een gerepareerde OnePlus 6 telefoon! Of deze nou 128GB of 512GB heeft, wij kunnen elke OnePlus 6 repareren! Bij de reparatie van het scherm zorgen we er ook voor dat je selfiecamera van 16 megapixel blijft werken.

Batterij snel leeg van je OnePlus 6?

Met zeer sterke batterij, zal het niet snel voor komen dat je batterij snel leeg is. Echter, na langdurig gebruik kan het zijn dat hij wel sneller leeg gaat en minder snel oplaadt. Bij Fixers ben je op het juiste adres om je OnePlus te laten repareren. Wij zorgen voor de juiste onderdelen en hebben meestal binnen 1-3 werkdagen al de reparatie gefixed! Of je OnePlus 6 nou blauw, zwart, groen of wit is, we zorgen altijd voor een snelle reparatie van jouw telefoon!

Klaar-terwijl-u-wacht service

U kunt zonder afspraak binnen lopen voor een OnePlus 6 reparatie bij een van onze Fixers servicepunten. In de meeste gevallen is uw OnePlus smartphone al binnen 1-3 werkdagen gerepareerd. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten en staat u zo weer buiten met een gerepareerde telefoon. Gelukkig is wachten bij Fixers ook geen probleem! U kunt plaats nemen in onze wachtkamer die voorzien is van gratis WiFi. Ook krijgt u altijd van ons een gratis kop koffie of thee.

*Mits onderdelen voorradig zijn.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores