0880040900

OnePlus 7 PRO reparatie

Meld je reparatie aan

Is jouw OnePlus 7 PRO gevallen en is het scherm defect? Of heb je een accu die niet meer goed werkt, gaat je OnePlus 7 snel leeg of heb je een ander issue met je telefoon? Wij repareren je OnePlus met originele onderdelen terwijl je wacht. Wil je checken of de onderdelen voor je OnePlus 7 PRO op voorraad zijn of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Kies je model

OnePlus 7 PRO Scherm reparatie

De OnePlus 7 PRO is een telefoon met een prachtig vormgegeven telefoon. Je wilt dan ook dat deze niet defect is of dat er barsten in het scherm komen. Mocht dit wel zo zijn, kun je langskomen bij Fixers om je beeldscherm van je OnePlus 7 PRO te laten maken. Vanzelfsprekend is dit scherm een stuk beter en groter dan die van de originele OnePlus 7 Telefoon, waardoor je wilt dat deze ook in goede staat gebruikt kan worden. Je hebt er tenslotte voor betaald! Een barst in je scherm is dan ook direct goed te zien en je wilt niet dat je dure nieuwe telefoon met een barst gebruikt wordt. Dit is zelfs schadelijk voor je vingers en je kan lelijke blessures hierdoor oplopen. Laat het scherm dus zo snel mogelijk repareren bij Fixers, soms zelfs binnen 30 minuten sta je weer buiten met een gerepareerde OnePlus 7 PRO telefoon! Of deze nou 128GB of 512GB heeft, wij kunnen elke OnePlus 7 repareren! Bij de reparatie van het scherm zorgen we er ook voor dat je selfiecamera van 17 megapixel blijft werken.

Batterij snel leeg van je OnePlus 7 PRO?

Met zeer sterke batterij, zal het niet snel voor komen dat je batterij snel leeg is. Echter, na langdurig gebruik kan het zijn dat hij wel sneller leeg gaat en minder snel oplaadt. Bij Fixers ben je op het juiste adres om je OnePlus te laten repareren. Wij zorgen voor de juiste onderdelen en hebben meestal binnen 30 minuten al de reparatie gefixed! Of je OnePlus 7 nou blauw, zwart, groen of wit is, we zorgen altijd voor een snelle reparatie van jouw telefoon!

Klaar-terwijl-u-wacht service

U kunt zonder afspraak binnen lopen voor een OnePlus 7 reparatie bij een van onze Fixers servicepunten. In de meeste gevallen is uw OnePlus smartphone al binnen 70 minuten gerepareerd. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten en staat u zo weer buiten met een gerepareerde telefoon. Gelukkig is wachten bij Fixers ook geen probleem! U kunt plaats nemen in onze wachtkamer die voorzien is van gratis WiFi. Ook krijgt u altijd van ons een gratis kop koffie of thee.

*Mits onderdelen voorradig zijn.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1373 reviews op trustpilot
Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Emir Fidan
13 oktober 2021
Snel 💨

Het was snel klaar dus kom hem meteen weer ophalen

Henk
4 oktober 2021
Probleem met contacten opgelost

LASTIG PROBLEEM OPGELOST Hele goede service door Volkan, Fixers IJburg. Kijkt net iets verder en lost het probleem met ‘contacten’ op. Dank je wel!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap