0880040900

OnePlus 7T Reparatie

Meld je reparatie aan

Heb je problemen met je telefoon OnePlus 7T? Kom dan snel langs bij één van onze gloednieuwe Fixers winkels en laat je OnePlus 7T telefoon nakijken. Wij zorgen voor een snelle analyse, goed advies en een reparatie die zelfs binnen 30 minuten gefixt kan zijn! Zo werk we bij Fixers! Wil je checken of de onderdelen voor je OnePlus 7 op voorraad zijn of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Batterij vervangen OnePlus 7T telefoon

Moet de batterij van je OnePLus 7T telefoon worden vervangen? Laat je accu nakijken bij ons en we zorgen voor een officiële gloednieuwe batterij voor je OnePlus 7T telefoon. Om zeker te weten of jij een OnePlus 7 of OnePlus 7T hebt, zie je hieronder de verschillen:

> OnePlus 7T: 3.800 mAh
> OnePlus 7: 3.700 mAh

Doordat de batterij van de OnePlus 7T langer mee gaat, is dat ook een USP van dit product. Hierdoor wil je dat deze optimaal presteert en daarvoor ben je bij Fixers aan het juiste adres! Maak een afspraak voor bij ons in de winkel, kom vrijblijvend langs of stuur je telefoon op zodat we hem zo snel mogelijk kunnen maken.

OnePlus 7T Scherm reparatie

Om zeker te weten of jij een OnePlus 7 of OnePlus 7T hebt, zie je hieronder de verschillen:

> OnePlus 7T: 6,55 inch, 2.400 x 1.080, AMOLED, 20:9, 402 ppi, HDR10+
> OnePlus 7: 6,41 inch, 2.340 x 1.080, AMOLED, 19,5:9, 402 ppi, HDR10

Doordat de OnePlus 7T gebruik maakt van een HDR10+ scherm, is deze zeer kostbaar en is het zonde dat deze kapot gegaan is. Bij Fixers.nl kun je je OnePlus telefoonscherm laten maken bij ons in de winkel. Kom snel langs voor een scherm reparatie, zodat je binnen 30 minuten al weer buiten staat met een officieel nieuw OnePlus 7T telefoonscherm. Hij is dan ook iets groter dan die van de normale 7T, namelijk 6,55 inch tegenover de 6,41 inch van de normale OnePlus 7.

Klaar-terwijl-u-wacht service

U kunt zonder afspraak binnen lopen voor een OnePlus 7 reparatie bij een van onze Fixers servicepunten. In de meeste gevallen is uw OnePlus smartphone al binnen 70 minuten gerepareerd. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten en staat u zo weer buiten met een gerepareerde telefoon. Gelukkig is wachten bij Fixers ook geen probleem! U kunt plaats nemen in onze wachtkamer die voorzien is van gratis WiFi. Ook krijgt u altijd van ons een gratis kop koffie of thee.

*Mits onderdelen voorradig zijn.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores