0880040900

OnePlus 8 Reparatie (DualSim)

Meld je reparatie aan

Het kan gebeuren dat jou OnePlus 8 Dualsim problemen geeft na verloop van tijd. Kom dan langs bij onze winkels van Fixers. Je kunt dan direct ervoor kiezen om je OnePlus 8 DualSim direct te repareren. Bij Fixers wordt er altijd gezorgd voor een snelle analyse, en is je telefoon meestal in 30 minuten gefixt! Je krijgt altijd een goed advies en we nemen elke reparatietype aan. Zo wordt er gewerkt bij Fixers. Meestal hebben we alle onderdelen voor de OnepPlus 8 op voorraad. Maar weetje het niet zeker en wil je dit zeker weten? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Heeft je OnePlus 8 Dualsim telefoon problemen?

De OnePlus 8 DualSim is nog relatief onbekend, toch zijn de gebruikers van een OnePlus 8 razend enthousiast over de OnePlus 8. De OnePlus 8 smartphone is ontwikkeld in China, en dit betekend dat je ook kunt rekenen op een supersnel werkend 5G netwerk. We zien regelmatig dat na enige tijd toch je telefoon kuren gaat vertonen. Het display is uitgerust met 6,5 inch amoled-scherm, we zien regelmatig dat iemand per ongeluk zijn telefoon heeft laten vallen en daardoor er barsten of scheuren kunnen ontstaan. In zo'n geval kun je niet meer optimaal genieten van de soepele animaties. Normaliter heeft het scherm namelijk een hoge 90hz refreshrate scherm. En dit gaat vaak kapot na zo'n val op de grond. Ook loopt je telefoon een verhoogde kans om zo water-schade op te lopen. Ook schadegevallen aan de accu of slijttage komt regelmatig voor. Moet je batterij vervangen worden en laad hij niet meer op zonder oplader? Dan kun je ook hiervoor terecht bij Fixers. Wij maken je toestel erg graag!

Camera OnePlus 8 DualSim telefoon

De OnePlus 8 DualSim is uitgerust met maar liefst een driedubbele camera. De hoofd-camera heeft maar liefst een 60 megapixel resolutie lens. We zien bij Fixers regelmatig dat deze lens kapot gaat na verloop van tijd ontstaan er zogenaamde gebruikerssporen. Je moet er niet aan denken dat je telefoon niet meer de gewenste selfies oplevert dan je had verwacht. Of dat je kostbare momenten niet meer kunt vastleggen.

> OnePlus 8: 4000 mAh-accu
> OnePlus 8 Pro: Snapdragon 865-chipset

Heeft uw telefoon schade?

Geen probleem! Bij Fixers maken wij uw telefoon namelijk gelijk! In de meeste gevallen is je telefoon namelijk al binnen 30 minuten gerepareerd. In het gros van alle gevallen is uw OnePlus 8 DualSim binnen 30 minuten weer helemaal gefixt. Wist je dat je dan niet lang hoeft te wachten, en voor je het weet gaat u naar buiten met weer een gloednieuwe telefoon. U kunt gewoon wachten terwijl uw telefoon wordt gemaakt. U kunt wachten, terwijl u geniet van een gratis kopje koffie, of een theetje. U kunt plaatsnemen in onze wachtruimte die is voorzien van gratis WiFi.

*Mits onderdelen voorradig zijn. Wil je zeker weten of we alle onderdelen in huis hebben? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores