0880040900

Oppo A72 telefoon reparatie

Meld je reparatie aan

Heb je een defect de aan je Oppo A72‎ telefoon? Geen stress, wij hebben bijna elk onderdeel voor jouw Oppo op voorraad. Daarnaast bieden we je 1 maanden garantie op al onze telefoon reparaties. Heb je een vraag over de reparatie van je Oppo smartphone? Bel dan met de klantenservice. 

De Oppo A72 is een betaalbare smartphone met een hele grote batterij, vier camera’s en liefst 128GB opslaggeheugen. Het toestel is één van de goedkoopste Oppo-telefoons die je in Nederland kan kopen. Toch wil je dat je telefoon naar behoren werkt en als deze defect is geraakt wil je deze zo snel mogelijk laten repareren door een professionele partij zoals Fixers.nl

Uiteraard is het dan waard je toestel te laten repareren zodat jij weer kunt genieten van een werkende telefoon met een jaar lang garantie!

Ook bijzonder aan de Oppo A72 is de vierdubbele camera op de achterkant. Met de primaire 48 megapixel camera maak je overdag mooie foto’s. In het donker heeft de camera het moeilijker, maar dat is logisch gezien de prijs van het toestel. Toch als deze camera’s kapot zijn gegaan, wil je deze zo snel mogelijk laten maken.

Oppo A72‎ scherm reparatie

Het scherm van de Oppo A72 is met 6,5-inch en dat is groot. Je kan de smartphone niet met één hand bedienen. Het lcd-display heeft een full-hd-resolutie en oogt daarom lekker scherp. Een kleine inkeping in de hoek huisvest een selfiecamera.


Als deze telefoon is gescheurd kun je niet meer goed genieten tijdens het kijken van van fotos. Door een barst in je display kan het gebeuren dat je niet meer optimaal kunt scrollen of navigeren. In dat geval is het de moeite waard om je scherm te laten maken!

Oppo A72‎ batterij vervangen

De Oppo A72‎ batterij is snel opgeladen en gaat normaliter lang mee. Toch zien we helaas dat na langdurig gebruik dat de batterij raakt versleten. De batterij laad dan minder snel op en de batterij gaat sneller leeg.

Bij Fixers ben je op het juiste adres om je telefoon te laten repareren. We zorgen voor de beste onderdelen en hebben meestal in 30 minuten al de kapotte telefoon klaar!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores