0880040900

Oppo Find X Reparatie

Meld je reparatie aan

Is je nieuwe Oppo Find X kapot? Laat hem dan repareren door Fixers! Wij hebben een uitgebreid aanbod aan onderdelen, zowel voor bekende als minder bekende merken. Ook voor Oppo hebben we alle onderdelen in huis om jouw Oppo Find X weer te maken, vaak zelfs al binnen 30 minuten! Deze prachtige telefoon van de 1 serie wil je natuurlijk altijd in topconditie kunnen gebruiken. Echter, als hij kapot is gaat dit niet en wil je hem laten repareren. Kom langs bij Fixers en wij zorgen over het algemeen al voor een reparatie binnen 30 minuten! Wij zijn specialist in alle bekende merken, maar ook in de minder populaire smartphone modellen zoals die van Xiaomi, Huawei, Oppo en Nokia!

Oppo Find X camera laten repareren?

De Oppo Find X heeft maar liefst een gemotoriseerde selfiecamera en die schuift automatisch uit. Naast dat dit natuurlijk extreem cool is, zorgt dit er ook voor dat het snel kapot kan gaan. Daarom zorgen we bij Fixers dat we alle onderdelen van de Oppo Find X op voorraad hebben en jou hierbij kunnen helpen om dit te repareren. Kom snel langs bij 1 van onze Fixers winkels en wij repareren jouw telefoon zo snel mogelijk! Daarnaast heeft de Oppo Find X een dubbele camera achterop, die ook snel stuk kan gaan.

Zorg dat je je Oppo Find X model goed in shape houdt en dat alle camera's het blijven doen. Ook kan je bij ons langskomen voor een camera reparatie, namelijk de camera aan de achterzijde met een specificaties van 16x20 megapixel. Hiermee maak je altijd de scherpste foto's mits je hem na schade weer laat maken door Fixers! Laat je camera van je Oppo Find X door ons repareren! Het merk staat dan ook wel bekend om haar uitstekende foto's en met de Find X werd de lat nog hoger gelegd. Hierdoor wil je wel dat jouw camera blijft werken en kies je voor een schermreparatie bij Fixers.nl!

Schermreparatie of batterij problemen?

Een schermreparatie kan altijd nodig zijn, vooral als het gaat om de Oppo Find X. Met een 6,4 inch-amoled-scherm met resolutie van 2340 bij 1080 pixels en met 8GB werkgeheugen kan het zomaar zijn dat je scherm stuk valt of kapot gaat. Daarom wil je je Oppo Find X scherm laten vervangen bij een specialist die er verstand van heeft, bij Fixers.nl dus! Het is namelijk zo dat deze telefoon een schermvullend 6,4 inch AMOLED scherm heeft. Dit zorgt er dan ook voor dat de kans dat er een barst in je Oppo scherm komt, groter is dan bij bijvoorbeeld een Huawei of een Samsung. Het bevat een 2340 x 1080 pixels scherm en die zijn zeer gevoelig voor vallen. Als je je Find X hebt laten vallen, dan dien je het scherm hiervan te laten repareren door een specialist.

Kom langs met of zonder afspraak!

Een unieke service van Fixers is de klaar-terwijl-u-wacht service voor elke smartphone reparatie. Fixers repareert in de meeste gevallen een Oppo Find X telefoon binnen 30 minuten, denk bijvoorbeeld aan een camera, home-button of lichtsensor reparatie. U kunt plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. Onze monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en wij bieden dan ook 3 maanden garantie. Uw Oppo Find X laten maken? Kom langs zonder afspraak!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores