0880040900

Oppo RX17 Pro Reparatie

Meld je reparatie aan

Is je nieuwe Oppo RX17 Pro kapot? Laat hem dan repareren door Fixers! Wij hebben een uitgebreid aanbod aan onderdelen, zowel voor bekende als minder bekende merken. Ook voor Oppo hebben we alle onderdelen in huis om jouw RX17 Pro weer te maken, vaak zelfs al binnen 30 minuten! Deze prachtige telefoon wil je natuurlijk altijd in topconditie kunnen gebruiken. Echter, als hij kapot is gaat dit niet en wil je hem laten repareren. Kom langs bij Fixers en wij zorgen over het algemeen al voor een reparatie binnen 30 minuten! Wij zijn specialist in alle bekende merken, maar ook in de minder populaire smartphone modellen zoals die van Xiaomi, Huawei, Oppo en Nokia!

Oppo RX17 Pro camera laten repareren?

De Oppo RX17 Pro heeft maar liefst een gemotoriseerde selfiecamera en die schuift automatisch uit. Naast dat dit natuurlijk extreem cool is, zorgt dit er ook voor dat het snel kapot kan gaan. Daarom zorgen we bij Fixers dat we alle onderdelen van de Oppo RX17 Pro op voorraad hebben en jou hierbij kunnen helpen om dit te repareren. Kom snel langs bij één van onze Fixers winkels en wij repareren jouw telefoon zo snel mogelijk! Daarnaast heeft de Oppo RX17 Pro een dubbele camera achterop, die ook snel stuk kan gaan.

Zorg dat je jouw Oppo Xperia model goed in shape houdt en dat alle camera's het blijven doen. Ook kan je bij ons langskomen voor een selfie camera reparatie, namelijk de camera aan de voorkant. alle camera's hebben een 12 megapixel specificatie, waardoor je altijd de scherpste foto's kan blijven maken als je hem weer laat maken door Fixers! Laat je camera van je Oppo RX17 Pro door ons repareren! Het merk staat dan ook wel bekend om haar uitstekende foto's en met de RX17 Pro werd de lat nog hoger gelegd. Hierdoor wil je wel dat jouw camera blijft werken en kies je voor een schermreparatie bij Fixers.nl!

Schermreparatie of batterij problemen?

Een schermreparatie kan altijd nodig zijn, vooral als het gaat om de Oppo RX17 Pro. Met een 6,4 inch-amoled-scherm met resolutie van 2340 bij 1080 pixels en Snapdragon 710-chip met 6/8GB werkgeheugen kan het zomaar zijn dat je scherm stuk valt of kapot gaat. Daarom wil je je Oppo RX17 Pro scherm laten vervangen bij een specialist die er verstand van heeft, bij Fixers.nl dus! Het is namelijk zo dat deze telefoon een schermvullend 6,4 inch AMOLED scherm heeft. Dit zorgt er dan ook voor dat de kans dat er een barst in je Oppo scherm komt, groter is dan bij bijvoorbeeld een Huawei of een Samsung. Het bevat een 2340 x 1080 pixels scherm en die zijn zeer gevoelig voor vallen. Als je je RX17 Pro hebt laten vallen, dan dien je het scherm hiervan te laten repareren door een specialist.

Kom langs met of zonder afspraak!

Een unieke service van Fixers is de klaar-terwijl-u-wacht service voor elke smartphone reparatie. Fixers repareert in de meeste gevallen een Oppo RX17 Pro telefoon binnen 30 minuten, denk bijvoorbeeld aan een camera, home-button of lichtsensor reparatie. U kunt plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. Onze monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en wij bieden dan ook 3 maanden garantie. Uw Oppo RX17 Pro laten maken? Kom langs zonder afspraak!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores