0880040900

Samsung A51 reparatie

Meld je reparatie aan

De Samsung A51 heeft goede camera's met een prima scherm en batterij. Toch gebeurt het regelmatig dat deze defect raken. De 48 megapixel standaardlens gebruik je overdag en 's nachts voor scherpe foto's. Indien je schade hebt opgelopen aan je standaardlens, mis je een belangrijke functie van de Samsung A51 waarmee je bijvoorbeeld monumentale gebouwen en weidse panorama's vastleg met de groothoeklens. Ook defecten aan uw macrolens kunnen we bij Fixers direct repareren.

Meld hier je reparatie aan

Pick-up & return service door heel Nederland voor alle reparaties binnen- en buiten garantie

Samsung A51 scherm reparatie

Een fijne eigenschap aan de Samsung A51 is dat je foto's terug kunt kijken op het ruime 6,5 inch scherm. Als deze gebarsten is geraakt is het zonde om het niet te laten repareren.

Samsung A51 reparatie aan wifi ontvanger

Het is makkelijk als je onderweg kunt streamen van bijvoorbeeld je lievelingsseries. Indien je wifi ontvanger defect is geraakt kun je feitelijk niet meer internetten zonder 3g/4g/ 5g. Wanneer de monteurs van Fixers uw Samsung A51 hebben ontvangen, kunnen zij direct aan de slag met de reparatie, mits de benodigde onderdelen voorradig zijn. Wanneer de reparatie is uitgevoerd en het toestel uitgebreid is getest, wordt uw Samsung A51 gereed gemaakt voor retourzending.

Samsung A51 batterij reparatie

De Samsung A51 heeft een flinke 4.000 mAh accu / batterij. De batterij kan normaal gesproken gemakkelijk na één keer oplade langer dan een dag mee gaan. Toch zien we na verloop van tijd dat de accu vervangen moet worden of defect is geraakt.

Klaar-terwijl-u-wacht service

Fixers biedt een 30 minuten service, dit houdt in dat Fixers vrijwel elke smartphone reparatie uitvoert binnen 30 minuten. U kunt altijd zonder afspraak langskomen in een van onze vestigingen. Tijdens de reparatie kunt u wachten in onze wachtruimte dat voorzien is van gratis WiFi. Daarnaast krijgt u van ons altijd gratis koffie of thee. Woont u niet in de buurt van onze vestigingen, maak dan gebruik van onze 24 uurs service.

24-uursservice

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, kunt u gebruikmaken van de 24-uursservice. Hier heeft u twee opties, namelijk of zelf . Wanneer u gebruik wilt maken van de ophaalservice, vult u het ophaalformulier in. Vervolgens komt op een door u gekozen datum PostNL uw Samsung A51 ophalen voor reparatie.

Ander defect?

Is uw Samsung A51 kapot en geen idee waar het aan ligt? Kom dan langs Fixers. Onze monteurs onderzoeken waar het defect is aan de Samsung A51 voor € 39,-, met uitzondering van waterschade.

Fixers

Door de jarenlange ervaring van onze monteurs gaat Fixers geen uitdaging uit de weg. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat de Samsung A51 reparatie met hoge kwaliteit wordt uitgevoerd. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 3 maanden garantie.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mail naar of via het . Fixers is zes dagen per week geopend. Klik voor meer informatie over de openingstijden van onze vestigingen.

*Mits onderdelen voorradig zijn.