0880040900

Samsung Galaxy A10 reparatie

Meld je reparatie aan

Samsung Galaxy A10

Ondanks dat de Samsung A10 een budget telefoon is, wil je dat je telefoon goed werkt.  De samsung Galaxy A10 is uitgerust met een Infinity-V scherm met een resolutie van 720 bij 1520 pixels, en het zou zonde zijn als je met een barst in je scherm, niet meer alle pixels kunt zien. Wat nog veel erger kan zijn als je telefoon niet meer aangaat. Als je de telefoon al een tijdje gebruikt is het mogelijk dat de accu op zijn tijd minder gaat functioneren. Wat erg mooi is aan de Galaxy A10 is zijn 13-megapixelcamera met LED-flitser achterop en zijn 5-megapixelselfiecamera aan de voorzijde. Als deze kapot gaat wil je deze vaak snel repareren. 

Prijzen van Samsung Galaxy A10 Reparaties

Type Reparatie Prijs
LCD Scherm Reparatie € 169,-
Backcover vervangen € 59,-
Accu vervangen € 59,-
Camera Achterkant vervangen € 49,-
Frontcamera vervangen € 49,-
Waterschade behandeling € 59,-
Overige reparaties Op aanvraag
Diagnose maken € 29,95


Klaar-terwijl-u-wacht service

De snelheid van de reparatie is belangrijk, zo wilt u natuurlijk uw telefoon zo snel mogelijk weer terug. Met onze 30-minuten service is uw telefoon in een rap tempo gerepareerd. Op iedere reparatie biedt Fixers 3 maanden garantie op de reparatie.Wil je checken of de onderdelen voor je Samsung Galaxy A5 op voorraad zijn of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Samsung Galaxy A10 reparatie

24-uursservice

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, kunt u gebruikmaken van de 24-uursservice. Hier heeft u twee opties, namelijk of zelf . Wanneer u gebruik wilt maken van de ophaalservice, vult u het ophaalformulier in. Vervolgens komt op een door u gekozen datum PostNL uw Samsung Galaxy A5 ophalen voor reparatie.

U kunt er ook voor kiezen om het toestel zelf op te sturen. Vind de instructies van opsturen .

Wanneer de monteurs van Fixers uw Samsung Galaxy A5 hebben ontvangen, kunnen zij direct aan de slag met de reparatie, mits de benodigde onderdelen voorradig zijn. Wanneer de reparatie is uitgevoerd en het toestel uitgebreid is getest, wordt uw Samsung Galaxy A5 gereed gemaakt voor retourzending.

*Mits onderdelen voorradig zijn.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1034 reviews op trustpilot
Sabine Banse
18 november 2020
Geweldige inlevingsvermogen

Geweldige inlevingsvermogen. Goeie service en snelle afhandeling.

Karel Scheffer
17 november 2020
Filiaal Rosmalen weer bezocht na…

Filiaal Rosmalen weer bezocht na eerdere geweldig positieve ervaring en uitstekende service, uitleg en vriendelijkheid, om de installatie van de nieuwe IPhone 6 te laten installeren en het overzetten van alle apps. Dat was mij nooit gelukt. Met hartelijke dank Karel Scheffer Veghel

Betsy
16 november 2020
Uitstekend geholpen door Boudewijn (Amsterdam Noord)

Geholpen door Boudewijn bij Fixers aan de IJburglaan in Amsterdam. Uitstekend. Zeer professioneel en vriendelijk. Boudewijn dacht mee en kwam met praktische oplossingen en advies. Ik ben zeer tevreden.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap