0880040900

Galaxy A3 reparatie

Meld je reparatie aan

Samsung Galaxy A3

Is jouw Samsung Galaxy A3 gevallen en is het scherm defect? Wij repareren je Samsung Galaxy A3 met originele onderdelen terwijl je wacht. Wil je checken of de onderdelen voor je Samsung Galaxy A3 op voorraad zijn of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Klaar-terwijl-u-wacht service

Voor een Samsung Galaxy A3 reparatie kunt u zonder afspraak binnen lopen bij een van onze vestigingen. Wij repareren uw Samsung Galaxy A3 snel met onze reparatieservice. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten en staat u zo weer buiten met een gerepareerde telefoon. U kunt tijdens de reparatie plaats nemen in onze wachtkamer die voorzien is van gratis WiFi. Daarnaast krijgt u van ons altijd een gratis kop koffie of thee.

Samsung Galaxy A3 reparatie

afhaalservice

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, kunt u gebruikmaken van de afhaal service. Hier heeft u twee opties, namelijk of zelf . Wanneer u gebruik wilt maken van de ophaalservice, vult u het ophaalformulier in. Vervolgens komt op een door u gekozen datum PostNL uw Samsung Galaxy A3 ophalen voor reparatie.

U kunt er ook voor kiezen om het toestel zelf op te sturen. Vind de instructies van opsturen .

Wanneer de monteurs van Fixers uw Samsung Galaxy A3 hebben ontvangen, kunnen zij direct aan de slag met de reparatie, mits de benodigde onderdelen voorradig zijn. Wanneer de reparatie is uitgevoerd en het toestel uitgebreid is getest, wordt uw Samsung Galaxy A3 gereed gemaakt voor retourzending.

*Mits onderdelen voorradig zijn.

Ander defect?

Is uw Samsung Galaxy A3 kapot, maar u heeft geen idee waar het aan ligt? Kom dan langs Fixers. Onze monteurs onderzoeken uw Samsung Galaxy A3 defect voor € 39,-, met uitzondering van waterschade.

Fixers

Door de jarenlange ervaring van onze monteurs gaat Fixers geen uitdaging uit de weg. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat de Samsung Galaxy A3 reparatie met hoge kwaliteit wordt uitgevoerd. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 3 maanden garantie.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mail naar of via het . Fixers is zes dagen per week geopend. Klik voor meer informatie over de openingstijden van onze vestigingen.

Prijzen van Samsung Galaxy A3 Reparaties

Type Reparatie Prijs
LCD Scherm Reparatie € 129,-
Backcover vervangen € 59,-
Accu vervangen € 59,-
Camera Achterkant vervangen € 49,-
Frontcamera vervangen € 49,-
Waterschade behandeling € 59,-
Overige reparaties Op aanvraag
Diagnose maken € 29,95


Meld hier je reparatie aan

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1211 reviews op trustpilot
Ton van der Linden
2 maart 2021
Prima service

Keurige ontvangst, zorgvuldige intake, reparatie en prijs conform afspraak en supersnel gefixt. Wordt tijdens de reparatie op de hoogte gehouden van status. Prima!!!

Olive Hooper
2 maart 2021
Great service

Great service. My phone was fixed quickly and carefully. Thank you Salim

Dag
2 maart 2021
Heel goed geholpen door meneer Serkan

Heel goed geholpen door meneer Serkan! Een dikke 10!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap