0880040900

Samsung Galaxy A40 Reparatie

Meld je reparatie aan

Is uw Samsung Galaxy A40 kapot? Fixers is dé specialist voor uw Samsung Galaxy A40 reparatie. Voor een snelle en vakkundige reparatie bent u bij Fixers aan het juiste adres.

Prijzen van Samsung Galaxy A40 Reparaties

Type Reparatie Prijs
Scherm Reparatie € 119,-
Accu vervangen € 69,-
Waterschade behandeling € 59,-
Diagnose maken € 29,-

Schermreparatie of batterij problemen?

Bij Fixers kunt u terecht voor de reparatie van uw Samsung Galaxy A40 telefoon. Het scherm is namelijk een 5,9 inch Full HD+ scherm, en daarmee extra groot. Echter, betekent dit ook dat een groot scherm soms kan vallen en daarmee ook dat je risico loopt op een kapot scherm voor je Galaxy A40. Dit wil je niet, maar mocht dit toch gebeuren, dan zorgen wij ervoor dat dit weer gefixt is!

Camera reparatie Samsung Galaxy A40

Dat uw camera kapot is, zal ons zeker niet verbazen. Het is namelijk de eerste Android-smartphone die 2 camera's achterop heeft. Het is een dubbele camera van 16 en 5 megapixels. Hierdoor leg je al je momenten haarscherp vast, behalve als deze is stukgegaan natuurlijk. Laat je camera van je A40 door ons repareren! Het merk staat dan ook wel bekend om haar uitstekende foto's en met de A40 werd de lat nog hoger gelegd. Hierdoor wil je wel dat jouw camera blijft werken en kies je voor een Samsung Galaxy A40 schermreparatie bij Fixers.nl!

Kom langs met of zonder afspraak!

Een unieke service van Fixers is de klaar-terwijl-u-wacht service voor elke smartphone reparatie. Fixers repareert in de meeste gevallen een Samsung Galaxy telefoon denk bijvoorbeeld aan een Samsung Galaxy S8 camera, Samsung Galaxy S9 home button of Samsung Galaxy S10 lichtsensor reparatie. U kunt plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. Onze monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en wij bieden dan ook 3 maanden garantie. Uw Samsung Galaxy laten maken? Kom langs zonder afspraak!

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1211 reviews op trustpilot
Ton van der Linden
2 maart 2021
Prima service

Keurige ontvangst, zorgvuldige intake, reparatie en prijs conform afspraak en supersnel gefixt. Wordt tijdens de reparatie op de hoogte gehouden van status. Prima!!!

Olive Hooper
2 maart 2021
Great service

Great service. My phone was fixed quickly and carefully. Thank you Salim

Dag
2 maart 2021
Heel goed geholpen door meneer Serkan

Heel goed geholpen door meneer Serkan! Een dikke 10!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap