0880040900

Samsung Galaxy A40 Reparatie

Meld je reparatie aan

Is uw Samsung Galaxy A40 kapot? Fixers is dé specialist voor uw Samsung Galaxy A40 reparatie. Voor een snelle en vakkundige reparatie bent u bij Fixers aan het juiste adres.

Prijzen van Samsung Galaxy A40 Reparaties

Type Reparatie Prijs
Scherm Reparatie € 119,-
Accu vervangen € 69,-
Waterschade behandeling € 59,-
Diagnose maken € 29,-

Schermreparatie of batterij problemen?

Bij Fixers kunt u terecht voor de reparatie van uw Samsung Galaxy A40 telefoon. Het scherm is namelijk een 5,9 inch Full HD+ scherm, en daarmee extra groot. Echter, betekent dit ook dat een groot scherm soms kan vallen en daarmee ook dat je risico loopt op een kapot scherm voor je Galaxy A40. Dit wil je niet, maar mocht dit toch gebeuren, dan zorgen wij ervoor dat dit weer gefixt is!

Camera reparatie Samsung Galaxy A40

Dat uw camera kapot is, zal ons zeker niet verbazen. Het is namelijk de eerste Android-smartphone die 2 camera's achterop heeft. Het is een dubbele camera van 16 en 5 megapixels. Hierdoor leg je al je momenten haarscherp vast, behalve als deze is stukgegaan natuurlijk. Laat je camera van je A40 door ons repareren! Het merk staat dan ook wel bekend om haar uitstekende foto's en met de A40 werd de lat nog hoger gelegd. Hierdoor wil je wel dat jouw camera blijft werken en kies je voor een Samsung Galaxy A40 schermreparatie bij Fixers.nl!

Kom langs met of zonder afspraak!

Een unieke service van Fixers is de klaar-terwijl-u-wacht service voor elke smartphone reparatie. Fixers repareert in de meeste gevallen een Samsung Galaxy telefoon denk bijvoorbeeld aan een Samsung Galaxy S8 camera, Samsung Galaxy S9 home button of Samsung Galaxy S10 lichtsensor reparatie. U kunt plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. Onze monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en wij bieden dan ook 3 maanden garantie. Uw Samsung Galaxy laten maken? Kom langs zonder afspraak!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores