0880040900

Samsung Galaxy A41 telefoon reparatie | Fixers

Meld je reparatie aan

Samsung Galaxy A41 reparatie

Heb je een defect de aan je Samsung Galaxy A41 telefoon? Geen stress, wij hebben bijna alle onderdelen voor je Samsung standaard op voorraad. Daarnaast krijg je je 3 maanden garantie op al onze toestellen die we maken. Wil je een vraag stellen over de reparatie van je Samsung telefoon? Bel dan met de klantenservice.

De Samsung Galaxy A41 heeft 2 camera`s ook een dieptesensor. Deze camera meet diepte, waardoor je een scherptediepte-effect creëert. Ook heeft de A41 een 48 megapixel hoofdcamera heeft het toestel ook een 8 megapixel groothoeklens.

Uiteraard is het dan een investering waard je toestel te laten repareren zodat je weer kan genieten van een mooie telefoon met 3 maanden garantie!

Met een 6,1 inch full hd scherm is het toestel vrij handzaam, maar tegelijk groot genoeg om een filmpje op te kijken.

Toch zit een ongeluk in een klein hoekje en gebeurt regelmatig dat een telefoon kapot valt. Voor een kostbare smartphone als deze Galaxy A41 wil je dit zo snel mogelijk laten repareren.

Meld hier je reparatie aan

Pick-up & return service door heel Nederland voor alle reparaties binnen- en buiten garantie

Samsung Galaxy A41 scherm reparatie

Met de Galaxy A41 heeft een prachtig Inifity-O Display. De nóg dunnere schermranden en het scherpe beeld zorgen voor een bioscoopbeleving.

Als je telefoon is gebarsten kun jij niet meer goed genieten tijdens het kijken van foto’s en video’s. Ook kan er door schade aan je scherm kan het gebeuren dat je niet meer goed kunt scrollen of navigeren. In dat geval is het een investering waard om je display te laten maken!

Samsung A41 batterij vervangen

De samsung A41 accu is snel opgeladen en gaat meestal lang mee. Toch zien we dat na een tijdje dat de batterij raakt versleten. De batterij laad dan minder snel op en ook gaat de batterij wat sneller leeg. Bij Fixers ben je op het juiste adres om je telefoon te laten repareren. We zorgen voor de beste originele onderdelen en hebben meestal binnen 30 minuten al de telefoon gefixed!

Fixers repareert ook

google
huawei
lg
nokia
oneplus
samsung