0880040900

Galaxy A5 reparatie

Meld je reparatie aan

Samsung Galaxy A5

Is jouw Samsung Galaxy A5 gevallen en is het scherm defect? Wij repareren je Samsung Galaxy A5 met originele onderdelen terwijl je wacht. Wil je checken of de onderdelen voor je Samsung Galaxy A5 op voorraad zijn of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Prijzen van Samsung Galaxy A5 Reparaties

Type Reparatie Prijs
LCD Scherm Reparatie € 169,-
Backcover vervangen € 59,-
Accu vervangen € 59,-
Camera Achterkant vervangen € 49,-
Frontcamera vervangen € 49,-
Waterschade behandeling € 59,-
Overige reparaties Op aanvraag
Diagnose maken € 29,95


Snelle service

De snelheid van de reparatie is belangrijk, zo wilt u natuurlijk uw telefoon zo snel mogelijk weer terug. Met onze snelle service is uw telefoon in 1-3 werkdagen al weer gerepareerd. Op iedere reparatie biedt Fixers 3 maanden garantie op de reparatie.

Een ander defect?

Uw telefoon werkt niet meer zoals u gewend bent maar u heeft geen idee wat er precies kapot is. Bij Fixers kost een Samsung onderzoek € 39,-, deze kosten komen te vervallen wanneer akkoord gegaan wordt met eventuele reparatiekosten. Wij onderzoeken uw telefoon en bekijken wat het defect is.

Samsung Galaxy A5 reparatie

Opstuur service

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, kunt u gebruikmaken van de opstuurservice. Hier heeft u twee opties, namelijk de ophaalservice of zelf opsturen . Wanneer u gebruik wilt maken van de ophaalservice, vult u het ophaalformulier in. Vervolgens komt op een door u gekozen datum PostNL uw Samsung Galaxy A5 ophalen voor reparatie.

U kunt er ook voor kiezen om het toestel zelf op te sturen. Vind de instructies van opsturen .

Wanneer de monteurs van Fixers uw Samsung Galaxy A5 hebben ontvangen, kunnen zij direct aan de slag met de reparatie, mits de benodigde onderdelen voorradig zijn. Wanneer de reparatie is uitgevoerd en het toestel uitgebreid is getest, wordt uw Samsung Galaxy A5 gereed gemaakt voor retourzending.

*Mits onderdelen voorradig zijn.

Ander defect?

Is uw Samsung Galaxy A5 kapot, maar u heeft geen idee waar het aan ligt? Kom dan langs Fixers. Onze monteurs onderzoeken uw Samsung Galaxy A5 defect voor € 39,-, met uitzondering van waterschade.

Fixers

Door de jarenlange ervaring van onze monteurs gaat Fixers geen uitdaging uit de weg. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat de Samsung Galaxy A5 reparatie met hoge kwaliteit wordt uitgevoerd. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 3 maanden garantie.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mail naar of via het . Fixers is zes dagen per week geopend. Klik voor meer informatie over de openingstijden van onze vestigingen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores