0880040900

Samsung Galaxy A6 reparatie

Meld je reparatie aan

Het gebeurt helaas maar al te vaak dat een kostbaar toestel als de Samsung Galaxy A6 kapot gaat. Voor enkele euro's heb je jou telefoon weer zo goed als nieuw gemaakt! De Galaxy A6 heeft een mooi scherm met een pixeldichtheid van 411 ppi en een schermgrootte van 6 inch met een Resolutie van 2220px x1080px. Wanneer het scherm kapot gaat wil je natuurlijk je telefoonscherm laten repareren voor een mooie prijs. De telefoon is uitgerust met maar liefst 2 camera's voorop. De front-camera heeft een cameraresolutie van maar liefst 24 megapixels als je scherm kapot gaat wil je dit zo snel mogelijk laten repareren. Daarnaast zien we het maar al te vaak dat je accu minder goed gaat functioneren na verlopen van tijd. Het is dan niet meer mogelijk om je telefoon (snel) op te laden. In zo'n geval wil je ook je accu zo snel mogelijk laten repareren. 

Prijzen van Samsung Galaxy A6 Reparaties

Type Reparatie Prijs
Scherm Reparatie € 189,-
Waterschade behandeling € 59,-
Diagnose maken € 29,-

Samsung Galaxy A6 reparatie

24-uursservice

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kunt u ook gebruikmaken van onze 24-uursservice. U kiest er dan voor om uw Galaxy A6 op te sturen. Na ontvangst wordt uw Samsung onderzocht, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. In de meeste gevallen is dat binnen 24 uur al gedaan!

Wanneer de monteurs van Fixers uw Samsung Galaxy A6 hebben ontvangen, kunnen zij direct aan de slag met de reparatie, mits de benodigde onderdelen voorradig zijn. Wanneer de reparatie is uitgevoerd en het toestel uitgebreid is getest, wordt uw Samsung Galaxy A6 gereed gemaakt voor retourzending.

*Mits onderdelen voorradig zijn.

Ander defect?

Is uw Samsung Galaxy A6 kapot, maar u heeft geen idee waar het aan ligt? Kom dan langs Fixers. Onze monteurs onderzoeken uw Samsung Galaxy A6 defect voor € 39,-, met uitzondering van waterschade.

Fixers

Door de jarenlange ervaring van onze monteurs gaat Fixers geen uitdaging uit de weg. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat de Samsung Galaxy A6 reparatie met hoge kwaliteit wordt uitgevoerd. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 3 maanden garantie.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mail naar of via het . Fixers is zes dagen per week geopend. Klik voor meer informatie over de openingstijden van onze vestigingen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores