Samsung Galaxy A7 reparatie

  Uw Samsung Galaxy A7 is defect en u bent op zoek naar een reparatiebureau? Fixers repareert uw Samsung Galaxy A7 met zorg en dat binnen 60 minuten! Daarnaast krijgt u de op reparatie 12 maanden garantie.

  Prijzen van Samsung Galaxy A7 Reparaties

  Type Reparatie Prijs
  Scherm Reparatie € 189,-
  Waterschade behandeling € 59,-
  Diagnose maken € 29,-

  Meld hier je reparatie aan

  Samsung Galaxy A7 reparatie

  24-uursservice

  Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kunt u ook gebruikmaken van onze 24-uursservice. U kiest er dan voor om uw Samsung Galaxy A7 op te sturen. Na ontvangst wordt uw Samsung onderzocht, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. In de meeste gevallen is dat binnen 24 uur al gedaan!

  Wanneer de monteurs van Fixers uw Samsung Galaxy A7 hebben ontvangen, kunnen zij direct aan de slag met de reparatie, mits de benodigde onderdelen voorradig zijn. Wanneer de reparatie is uitgevoerd en het toestel uitgebreid is getest, wordt uw Samsung Galaxy A7 gereed gemaakt voor retourzending.

  *Mits onderdelen voorradig zijn.

  Ander defect?

  Is uw Samsung Galaxy A7 kapot, maar u heeft geen idee waar het aan ligt? Kom dan langs Fixers. Onze monteurs onderzoeken uw Samsung Galaxy A7 defect voor € 39,-, met uitzondering van waterschade.

  Refurbished Samsung kopen?

  Wij repareren graag uw Samsung Galaxy A7, echter kunt u er ook voor kiezen om een refurbished toestel aan te schaffen. Kiest u voor een refurbished apparaat, dan kiest u voor een voordelige prijs met de kwaliteit van nieuw. Bekijk het aanbod .

  Fixers

  Door de jarenlange ervaring van onze monteurs gaat Fixers geen uitdaging uit de weg. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat de Samsung Galaxy A7 reparatie met hoge kwaliteit wordt uitgevoerd. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 12 maanden garantie.

  Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mail naar of via het . Fixers is zes dagen per week geopend. Klik voor meer informatie over de openingstijden van onze vestigingen.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap