0880040900

Samsung Galaxy A71 telefoon reparatie | Fixers

Meld je reparatie aan

Samsung Galaxy A71 reparatie

Heb je een defect de aan je Samsung Galaxy A71 telefoon? Geen zorgen, we hebben bijna alle onderdelen voor jouw Samsung Galaxy standaard op voorraad. Daarnaast bieden we je 1 jaar garantie op al onze toestellen die we maken. Heb jij een vraag over de reparatie van je Samsung smartphone? Aarzel dan niet om te bellen met onze klantenservice.

De A71 is voorzien van een groot AMOLED-scherm van 6.7 inch en heeft de Samsung Galaxy A71 een geweldige beeldkwaliteit en een batterij met een lange levensduur.

Natuurlijk is het dan een investering waard je toestel te laten repareren zodat je weer kan genieten van een werkende telefoon met 1 jaar lang garantie!

De levensechte kleuren van het scherm van de Samsung Galaxy A71 brengen elke ervaring naar een hoger punt. Of het nu gaat om gamen, het kijken van films of internetten. Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje en het kan gebeuren dat een telefoon kapot valt. Voor een dure smartphone als de Samsung A71 wil je dit zo snel mogelijk laten maken.

Meld hier je reparatie aan

Pick-up & return service door heel Nederland voor alle reparaties binnen- en buiten garantie

Samsung Galaxy A71 scherm reparatie

De Samsung Galaxy a71 is voorzien van vele verbeteringen zo is de front camera een ‘punch hole’-camera: een gat in het display voor de frontcamera, net als alle nieuwe Samsung toestellen. Op je: 6.7-inch FullHD + scherm kijk je normaal gesproken de fotos of videos terug.  

Als je telefoon is gebarsten kun jij niet meer ultiem genieten tijdens het kijken van videos en fotos. Door een gebarsten display kan het gebeuren dat je niet meer prettig kunt scrollen of navigeren. In dit geval is het handig om je scherm te laten maken! 

Samsung A71 batterij vervangen

De samsung A71 accu is snel opgeladen en gaat normaliter lang mee. dat na verloop van tijd dat de batterij raakt versleten. De batterij laad dan minder snel op en ook gaat de batterij sneller leeg.

Bij Fixers ben je op het juiste adres om je telefoon te laten repareren. Wij zorgen voor de beste orginele onderdelen en hebben meestal in een half uur al de telefoon gemaakt!

Fixers repareert ook

google
huawei
lg
nokia
oneplus
samsung