0880040900

Samsung Galaxy A8 reparatie

Meld je reparatie aan

Uw Samsung Galaxy A8 is defect en u bent op zoek naar een reparatiebureau? Fixers repareert uw Samsung Galaxy A8 met zorg en dat binnen 60 minuten! Daarnaast krijgt u de op reparatie 3 maanden garantie.

Prijzen van Samsung Galaxy A8 Reparaties

Type Reparatie Prijs
Scherm Reparatie € 159,-
Backcover vervangen € 69,-
Accu vervangen € 69,-
Camera Achterkant vervangen € 99,-
Frontcamera vervangen € 79,-
Waterschade behandeling € 59,-
Diagnose maken € 29,-

Meld hier je reparatie aan

Samsung Galaxy A8 reparatie

24-uursservice

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kunt u ook gebruikmaken van onze 24-uursservice. U kiest er dan voor om uw Samsung Galaxy A8 op te sturen. Na ontvangst wordt uw Samsung onderzocht, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. In de meeste gevallen is dat binnen 24 uur al gedaan!

Wanneer de monteurs van Fixers uw Samsung Galaxy A8 hebben ontvangen, kunnen zij direct aan de slag met de reparatie, mits de benodigde onderdelen voorradig zijn. Wanneer de reparatie is uitgevoerd en het toestel uitgebreid is getest, wordt uw Samsung Galaxy A8 gereed gemaakt voor retourzending.

*Mits onderdelen voorradig zijn.

Ander defect?

Is uw Samsung Galaxy A8 kapot, maar u heeft geen idee waar het aan ligt? Kom dan langs Fixers. Onze monteurs onderzoeken uw Samsung Galaxy A8 defect voor € 39,-, met uitzondering van waterschade.

Refurbished Samsung kopen?

Wij repareren graag uw Samsung Galaxy A8, echter kunt u er ook voor kiezen om een refurbished toestel aan te schaffen. Kiest u voor een refurbished apparaat, dan kiest u voor een voordelige prijs met de kwaliteit van nieuw. Bekijk het aanbod .

Fixers

Door de jarenlange ervaring van onze monteurs gaat Fixers geen uitdaging uit de weg. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat de Samsung Galaxy A8 reparatie met hoge kwaliteit wordt uitgevoerd. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 3 maanden garantie.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mail naar of via het . Fixers is zes dagen per week geopend. Klik voor meer informatie over de openingstijden van onze vestigingen.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1211 reviews op trustpilot
Ton van der Linden
2 maart 2021
Prima service

Keurige ontvangst, zorgvuldige intake, reparatie en prijs conform afspraak en supersnel gefixt. Wordt tijdens de reparatie op de hoogte gehouden van status. Prima!!!

Olive Hooper
2 maart 2021
Great service

Great service. My phone was fixed quickly and carefully. Thank you Salim

Dag
2 maart 2021
Heel goed geholpen door meneer Serkan

Heel goed geholpen door meneer Serkan! Een dikke 10!

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap