0880040900

Samsung Galaxy A80 Reparatie

Meld je reparatie aan

Problemen met je Samsung Galaxy A80? Deze prachtige telefoon van de A80 serie wil je natuurlijk altijd in topconditie kunnen gebruiken. Echter, als hij kapot is gaat dit niet en wil je hem laten repareren. Kom langs bij Fixers en wij zorgen over het algemeen al voor een reparatie binnen 1-3 werkdagen! De A80 is 1 van de A modellen die Samsung heeft gepresenteerd in 2018 en in 2019. Het is de beste uit de huidige serie van A40, A50, A70 en A80. Met een bijzondere camera en met een scherm dat voor 90% gevuld is aan de voorkant, zien we hier een speciale versie van de A Samsung Galaxy serie.

Prijzen van Samsung Galaxy A80 Reparaties

Type Reparatie Prijs
Scherm Reparatie € 299,-
Backcover vervangen € 99,-
Accu vervangen € 69,-
Camera Achterkant vervangen € 169,-
Frontcamera vervangen € 79,-
Waterschade behandeling € 59,-
Diagnose maken € 29,-

Meld hier je reparatie aan

Galaxy A80 camera laten repareren?

Dat uw camera kapot is, zal ons zeker niet verbazen. Anders dan alle andere devices en modellen, heeft de Samsung Galaxy A80 een uitschuifbare, kantelende camera. Open je de Selfiecamera in de camera-app, dan schuift een deel van de achterkant een klein beetje omhoog. Vervolgens kantelt de camera achterop, zodat je hem aan de voorkant kunt gebruiken. Schakel je terug naar gewone foto’s, dan gaat de camera weer terug.

Dit toestel heeft namelijk 3 camera's op de achterkant, waardoor de kans extra groot is dat er iets gaat gebeuren met je telefoon. Met een 48-, 12 en 8 megapixel camera wil je natuurlijk dat je ze alle drie kunt gebruiken. Deze 8 megapixel groothoeklens camera heeft een kijkhoek van 123 graden, waardoor je altijd de perfecte foto's kunt maken. Helaas kan dat niet meer als je A80 camera kapot is, waardoor wij een service hebben dat dit binnen 30 minuten wordt gerepareerd!

Schermreparatie of batterij problemen?

Bij Fixers kunt u terecht voor de reparatie van uw Samsung Galaxy A80 telefoon. Het scherm is namelijk een 6,7 inch AMOLED-display met Full HD+ resolutie scherm. Het bevat een 1080 bij 2400 pixels scherm en die zijn zeer gevoelig voor vallen. Als je je Samsung Galaxy A80 hebt laten vallen, dan dien je het scherm hiervan te laten repareren door een specialist. Daarnaast kan het zijn dat je 4500 mAh batterij met snellaadtechnologie kapot kan gaan. Geen zorgen, wij zetten er een nieuwe batterij in en zorgen ervoor dat je daar ook nog garantie op krijgt!

Kom langs met of zonder afspraak!

Een unieke service van Fixers is de klaar-terwijl-u-wacht service voor elke smartphone reparatie. Fixers repareert in de meeste gevallen een Samsung Galaxy telefoon binnen 1-3 werkdagen, denk bijvoorbeeld aan een Samsung Galaxy S8 camera, Samsung Galaxy S9 home button of Samsung Galaxy S10 lichtsensor reparatie. U kunt plaatsnemen in onze comfortabele ontvangstruimte die voorzien is van gratis WiFi en gratis koffie, thee of fris. Onze monteurs werken uitsluitend met kwaliteitsonderdelen en wij bieden dan ook 3 maanden garantie. Uw Samsung Galaxy laten maken? Kom langs zonder afspraak!

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap