0880040900

Samsung Galaxy Alpha reparatie

Meld je reparatie aan

Heeft u uw Samsung Galaxy Alpha laten vallen? Is het scherm nu gebarsten, werkt je oorluidspreker niet meer of weet je niet precies wat er defect is? Kom langs Fixers!

Klaar-terwijl-u-wacht service

Het is altijd erg vervelend wanneer u uw telefoon voor een lange tijd kwijt bent. Natuurlijk wilt u uw telefoon zo snel mogelijk gerepareerd terug. Dat kan bij Fixers! Onze monteurs hebben jaren ervaring als het gaat om Samsung reparaties, zij repareren uw telefoon binnen 60 minuten met 100% hoogste kwaliteit onderdelen.

Kosten Samsung Galaxy Alpha reparatie

Samsung Galaxy Alpha reparatie

24-uursservice

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, kunt u gebruikmaken van de 24-uursservice. Hier heeft u twee opties, namelijk of zelf . Wanneer u gebruik wilt maken van de ophaalservice, vult u het ophaalformulier in. Vervolgens komt op een door u gekozen datum PostNL uw Samsung Galaxy Alpha ophalen voor reparatie.

U kunt er ook voor kiezen om het toestel zelf op te sturen. Vind de instructies van opsturen .

Wanneer de monteurs van Fixers uw Samsung Galaxy Alpha hebben ontvangen, kunnen zij direct aan de slag met de reparatie, mits de benodigde onderdelen voorradig zijn. Wanneer de reparatie is uitgevoerd en het toestel uitgebreid is getest, wordt uw Samsung Galaxy Alpha gereed gemaakt voor retourzending.

*Mits onderdelen voorradig zijn.
*Wij bieden geen vochtschade onderzoek voor Samsung aan.

Ander defect?

Is uw Samsung Galaxy Alpha kapot, maar u heeft geen idee waar het aan ligt? Kom dan langs Fixers. Onze monteurs onderzoeken uw Samsung Galaxy Alpha defect voor € 39,-, met uitzondering van waterschade.

Refurbished Samsung kopen?

Wij repareren graag uw Samsung Galaxy Alpha, echter kunt u er ook voor kiezen om een refurbished toestel aan te schaffen. Kiest u voor een refurbished apparaat, dan kiest u voor een voordelige prijs met de kwaliteit van nieuw. Bekijk het aanbod .

Fixers

Door de jarenlange ervaring van onze monteurs gaat Fixers geen uitdaging uit de weg. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat de Samsung Galaxy Alpha reparatie met hoge kwaliteit wordt uitgevoerd. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 3 maanden garantie.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mail naar of via het . Fixers is zes dagen per week geopend. Klik voor meer informatie over de openingstijden van onze vestigingen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores