Samsung Galaxy Alpha reparatie

  Heeft u uw Samsung Galaxy Alpha laten vallen? Is het scherm nu gebarsten, werkt je oorluidspreker niet meer of weet je niet precies wat er defect is? Kom langs Fixers!

  Meld hier je reparatie aan

  Klaar-terwijl-u-wacht service

  Het is altijd erg vervelend wanneer u uw telefoon voor een lange tijd kwijt bent. Natuurlijk wilt u uw telefoon zo snel mogelijk gerepareerd terug. Dat kan bij Fixers! Onze monteurs hebben jaren ervaring als het gaat om Samsung reparaties, zij repareren uw telefoon binnen 60 minuten met 100% hoogste kwaliteit onderdelen.

  Kosten Samsung Galaxy Alpha reparatie

  Samsung Galaxy Alpha reparatie

  24-uursservice

  Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, kunt u gebruikmaken van de 24-uursservice. Hier heeft u twee opties, namelijk of zelf . Wanneer u gebruik wilt maken van de ophaalservice, vult u het ophaalformulier in. Vervolgens komt op een door u gekozen datum PostNL uw Samsung Galaxy Alpha ophalen voor reparatie.

  U kunt er ook voor kiezen om het toestel zelf op te sturen. Vind de instructies van opsturen .

  Wanneer de monteurs van Fixers uw Samsung Galaxy Alpha hebben ontvangen, kunnen zij direct aan de slag met de reparatie, mits de benodigde onderdelen voorradig zijn. Wanneer de reparatie is uitgevoerd en het toestel uitgebreid is getest, wordt uw Samsung Galaxy Alpha gereed gemaakt voor retourzending.

  *Mits onderdelen voorradig zijn.
  *Wij bieden geen vochtschade onderzoek voor Samsung aan.

  Ander defect?

  Is uw Samsung Galaxy Alpha kapot, maar u heeft geen idee waar het aan ligt? Kom dan langs Fixers. Onze monteurs onderzoeken uw Samsung Galaxy Alpha defect voor € 39,-, met uitzondering van waterschade.

  Refurbished Samsung kopen?

  Wij repareren graag uw Samsung Galaxy Alpha, echter kunt u er ook voor kiezen om een refurbished toestel aan te schaffen. Kiest u voor een refurbished apparaat, dan kiest u voor een voordelige prijs met de kwaliteit van nieuw. Bekijk het aanbod .

  Fixers

  Door de jarenlange ervaring van onze monteurs gaat Fixers geen uitdaging uit de weg. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat de Samsung Galaxy Alpha reparatie met hoge kwaliteit wordt uitgevoerd. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 12 maanden garantie.

  Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mail naar of via het . Fixers is zes dagen per week geopend. Klik voor meer informatie over de openingstijden van onze vestigingen.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap