0880040900

Samsung Galaxy Fold telefoon reparatie | Fixers

Meld je reparatie aan

Samsung Galaxy Fold reparatie

Heb je schade de aan je Samsung Galaxy Fold telefoon? Geen probleem, wij hebben bijna alle onderdelen voor jouw Samsung Galaxy altijd op voorraad. Daarnaast bieden we je 1 jaar garantie op al onze smartphone reparaties. Heb je een vraag over de reparatie van je Samsung Galaxy toestel? Aarzel dan niet om te bellen met de klantenservice van Fixers.

Met de 6 camera’s van de Galaxy Fold heb je tal van mogelijkheden om de perfecte foto’s en filmpjes te maken. Bekijk films en fotos terug met het opvouwbare scherm. De Samsung Galaxy Fold heeft namelijk niet één, maar twee schermen. Het hoofdscherm is 4,6 inch, HD+ en als je hem openklapt maak je gebruik van een 7,3 inch QXCA en een Dynamic AMOLED scherm. Toch kan dit wel is kapot gaan.

Natuurlijk is het dan een investering waard je toestel te laten maken zodat je weer kunt gaan genieten van een mooie telefoon met 3 maanden garantie! De Samsung Fold heeft een hoge resolutie waarmee je meerdere foto’s tegelijk, in detail, op je scherm bekijken.

Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje en gebeurt regelmatig dat een telefoon valt en is gebarsten. Voor een dure smartphone als deze Samsung Fold wil je dit zo snel mogelijk laten maken.

Meld hier je reparatie aan

Pick-up & return service door heel Nederland voor alle reparaties binnen- en buiten garantie

Samsung Galaxy Fold scherm reparatie

Het scherm van de Galaxy Fold bestaat uit meerdere lagen innovatief polymeer en is zelfs 50% dunner dan de schermen van de andere Galaxy-toestellen.  

Als deze telefoon is gescheurd kun jij niet meer optimaal genieten tijdens het kijken van foto’s en video’s. Door een gebarsten display kan het gebeuren dat je niet meer prettig kunt scrollen of navigeren. In zo’n geval is het de moeite waard om je scherm te laten maken! 

Samsung Fold batterij vervangen

De Samsung Fold accu is snel opgeladen en gaat meestal lang mee. dat na een jaar dat de batterij raakt versleten. De batterij laad dan minder snel of niet op en de batterij is snel leeg.

Bij Fixers ben je op het juiste adres om je telefoon te laten repareren. We zorgen voor de juiste en orginele onderdelen en hebben meestal binnen 30 minuten al de kapotte telefoon gefixed!

Fixers repareert ook

google
huawei
lg
nokia
oneplus
samsung