0880040900

Samsung Galaxy M20 Reparatie

Meld je reparatie aan

Galaxy S9

Is jouw Samsung Galaxy M20 gevallen en is het scherm defect? Wij repareren je Samsung Galaxy M20 met originele onderdelen terwijl je wacht. Wil je checken of de onderdelen voor je Samsung Galaxy M20 op voorraad zijn of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Prijzen van Samsung Galaxy M20 Reparaties

Type Reparatie Prijs
Accu vervangen € 69,-
Waterschade behandeling € 59,-
Diagnose maken € 29,95


Samsung Galaxy M20 reparatie

Klaar-terwijl-u-wacht service

U kunt zonder afspraak binnen lopen voor een Samsung Galaxy M20 reparatie bij een van onze Fixers servicepunten. In de meeste gevallen is uw Samsung Galaxy smartphone al binnen 60 minuten gerepareerd. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten en staat u zo weer buiten met een gerepareerde telefoon. Gelukkig is wachten bij Fixers ook geen probleem! U kunt plaats nemen in onze wachtkamer die voorzien is van gratis WiFi. Ook krijgt u altijd van ons een gratis kop koffie of thee.

*Mits onderdelen voorradig zijn.

24-uursservice

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kunt u ook gebruikmaken van onze 24-uursservice. U kiest er dan voor om uw Samsung Galaxy M20 op te sturen. Na ontvangst wordt uw Samsung onderzocht, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. In de meeste gevallen is dat binnen 24 uur al gedaan!

Wanneer de monteurs van Fixers uw Samsung Galaxy M20 hebben ontvangen, kunnen zij direct aan de slag met de reparatie, mits de benodigde onderdelen voorradig zijn. Wanneer de reparatie is uitgevoerd en het toestel uitgebreid is getest, wordt uw Samsung Galaxy M20 gereed gemaakt voor retourzending.

Ander defect?

Is uw Samsung Galaxy M20 kapot, maar u heeft geen idee waar het aan ligt? Kom dan langs Fixers.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores