0880040900

Samsung Galaxy Note 10 reparatie

Meld je reparatie aan

Is je Samsung Galaxy Note 10 toe aan een reparatie? Kom snel langs in onze winkel en wij zorgen in de meeste gevallen voor een reparatie binnen 1-3 werkdagen! Onze gecertificeerde specialisten zorgen er altijd voor dat jouw telefoon weer zo goed als nieuw wordt afgeleverd, en dat in een zo kort mogelijke tijd! Bekijk onze openingstijden en kom snel langs voor een reparatie en een kopje koffie / thee!

Schermreparatie of batterij problemen?

Bij Fixers kunt u terecht voor de reparatie van uw Samsung Galaxy Note 10 telefoon. De meest voorkomende reparaties van deze telefoon zijn de schermreparaties. Met een 6.3 inch scherm en een resolutie van 2220x1080 Amoled scherm, wil je natuurlijk niet dat je telefoon stuk gaat. De pixeldichtheid van 401 ppi kan zorgen voor problemen met het scherm en onze specialisten zijn hier volledig van op de hoogte! Daarnaast kunt u na enkele maanden problemen krijgen met uw batterij. We hebben officiële Lithium-lon batterijen van 3500 mAh op voorraad voor jouw Samsung Galaxy Note 10 accu reparatie. Ook dit kunt u bij Fixers binnen 30 minuten laten fixen!

Camera reparatie Samsung Galaxy Note 10

Dat uw camera kapot is, zal ons zeker niet verbazen. Het is namelijk de eerste Android-smartphone die drie camera's achterop heeft. Het merk staat dan ook wel bekend om haar uitstekende foto's en met de Note 10 werd de lat nog hoger gelegd. Hierdoor wil je wel dat jouw camera blijft werken en kies je voor een Samsung Galaxy Note 10 schermreparatie bij Fixers.nl!

Snelle service

U wilt uw tablet niet te lang missen, wij bieden daarom op al onze Samsung Galaxy Note 10.1 reparaties een snelle service van 1-3 werkdagen. Wanneer u bij Fixers langs komt, gaan wij direct aan de slag. Wij raden altijd aan om voor een Samsung Galaxy Note 10.1 tablet voor de reparatie contact op te nemen met ons. Wij kunnen dan de voorraad controleren, op die manier weet u zeker wanneer u tablet gerepareerd kan worden. Terwijl u geniet van een lekker kopje koffie of thee is uw Samsung Galaxy Note 10.1 reparatie binnen 1-3 werkdagen uitgevoerd.

De 45-minuten service heeft een aantal voordelen:

    • Zonder afspraak binnen lopen
    • Uw Samsung Note 10.1 tablet binnen 1-3 werkdagen gerepareerd
    • 3 maanden garantie
    • Reparatie met hoogste kwaliteit onderdelen
    • Parkeren voor de deur

Een ander defect?

Heeft u een ander defect aan uw Samsung Galaxy Note 10.1 ? Geen nood, Fixers is in staat vrijwel alle defecten direct te verhelpen. Bij Fixers kost een Samsung onderzoek € 39,-, deze kosten komen te vervallen wanneer akkoord gegaan wordt met eventuele reparatiekosten. Wij onderzoeken uw telefoon en bekijken wat het defect is.

Opstuur service

Mocht u wat minder haast hebben met de reparatie, dan kunt u kiezen voor de opstuur service. U stuurt de kapotte Samsung Galaxy Note 10.1 aangetekend naar ons op en de tablet wordt zo snel mogelijk na ontvangst gerepareerd en terug gestuurd.

Fixers

Fixers staat voor kwaliteit en service. Bij elke Samsung Galaxy Note 10.1 reparatie garanderen wij dan ook het gebruik van hoogste kwaliteit Samsung onderdelen en 3 maanden garantie. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken kunt u bij ons 6 dagen in de week binnen komen lopen zonder afspraak.

Mocht er iets onduidelijk zijn of had u graag nog wat informatie bel dan 088 004 0900 voor Fixers Den Bosch of 024 303 0861 voor Fixers Nijmegen, mail naar of neem contact met ons op via het . Kijk voor meer informatie over de openingstijden van onze vestigingen.

Prijzen van Samsung Galaxy Note 10 Reparaties

Type Reparatie Prijs
Accu vervangen € 69,-
Waterschade behandeling € 59,-
Diagnose maken € 29,95


Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1036 reviews op trustpilot
Gerrit Koen
2 december 2020
Zeer goed geholpen

Vandaag ben ik zeer goed geholpen op IJburglaan in Amsterdam. Mijn Iphone wilde niet meer opstarten. Het probleem had men zeer snel verholpen. Twee uiterst vriendelijke mannen. Ik beveel Fixers op de Ijburglaan zeker aan. Gerrit Koen

Sabine Banse
18 november 2020
Geweldige inlevingsvermogen

Geweldige inlevingsvermogen. Goeie service en snelle afhandeling.

Karel Scheffer
17 november 2020
Filiaal Rosmalen weer bezocht na…

Filiaal Rosmalen weer bezocht na eerdere geweldig positieve ervaring en uitstekende service, uitleg en vriendelijkheid, om de installatie van de nieuwe IPhone 6 te laten installeren en het overzetten van alle apps. Dat was mij nooit gelukt. Met hartelijke dank Karel Scheffer Veghel

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap