Samsung Galaxy Note 10.1 reparatie

  Meld hier je reparatie aan

  45 minuten service

  U wilt uw tablet niet te lang missen, wij bieden daarom op al onze Samsung Galaxy Note 10.1 reparaties een 45 minuten service. Wanneer u bij Fixers langs komt, gaan wij direct aan de slag. Wij raden altijd aan om voor een Samsung Galaxy Note 10.1 tablet voor de reparatie contact op te nemen met ons. Wij kunnen dan de voorraad controleren, op die manier weet u zeker wanneer u tablet gerepareerd kan worden. Terwijl u geniet van een lekker kopje koffie of thee is uw Samsung Galaxy Note 10.1 reparatie binnen 45 minuten uitgevoerd.

  De 45-minuten service heeft een aantal voordelen:

   • Zonder afspraak binnen lopen
   • Uw Samsung Note 10.1 tablet binnen 45 minuten gerepareerd
   • 12 maanden garantie
   • Reparatie met hoogste kwaliteit onderdelen
   • Parkeren voor de deur

  Een ander defect?

  Heeft u een ander defect aan uw Samsung Galaxy Note 10.1 ? Geen nood, Fixers is in staat vrijwel alle defecten direct te verhelpen. Bij Fixers kost een Samsung onderzoek € 39,-, deze kosten komen te vervallen wanneer akkoord gegaan wordt met eventuele reparatiekosten. Wij onderzoeken uw telefoon en bekijken wat het defect is.

  24 uur service

  Mocht u wat minder haast hebben met de reparatie, dan kunt u kiezen voor de 24 uur service. U stuurt de kapotte Samsung Galaxy Note 10.1 aangetekend naar ons op en de tablet wordt binnen 24 uur na ontvangst gerepareerd en terug gestuurd. voor meer informatie over de 24-uur service.

  Fixers

  Fixers staat voor kwaliteit en service. Bij elke Samsung Galaxy Note 10.1 reparatie garanderen wij dan ook het gebruik van hoogste kwaliteit Samsung onderdelen en 12 maanden garantie. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken kunt u bij ons 6 dagen in de week binnen komen lopen zonder afspraak.

  Mocht er iets onduidelijk zijn of had u graag nog wat informatie bel dan 088 004 0900 voor Fixers Den Bosch of 024 303 0861 voor Fixers Nijmegen, mail naar of neem contact met ons op via het . Kijk voor meer informatie over de openingstijden van onze vestigingen.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap