0880040900

Samsung Galaxy S10 Plus Reparatie

Meld je reparatie aan

Galaxy S10 Plus camera laten repareren?

Heeft u een kapotte camera? Dat is niet heel gek, omdat we hier te maken hebben met een driedubbele camera aan de achterkant. Ook de voorkant heeft een dubbele camera, waardoor we spreken over een telefoon van 5 camera's. De kans dat er daar eentje van kapot gaat, is natuurlijk niet zo raar. Daarnaast heeft de telefoon een verbeterde gezichtsherkenning en snellere hardware, maar deze zal niet meer werken als uw front camera gerepareerd moet worden.

Prijzen van Samsung Galaxy S10 Reparaties

Type Reparatie Prijs
Scherm Reparatie € 329,-
Backcover vervangen € 99,-
Accu vervangen € 69,-
Camera Achterkant vervangen € 169,-
Frontcamera vervangen € 79,-
Waterschade behandeling € 59,-
Diagnose maken € 29,-


  • Ultrasone vingerafdrukscanner in het scherm verwerkt
  • Beschikbaar met 128GB, 512GB en 1TB opslagruimte

Dit toestel heeft namelijk 3 camera's op de achterkant, waardoor de kans extra groot is dat er iets gaat gebeuren met je telefoon. Met een 32-, 8 en 5 megapixel camera wil je natuurlijk dat je ze alle drie kunt gebruiken. Daarnaast zit er een 32 megapixels selfiecamera voorop je telefoon, die ook kapot zou kunnen gaan. Laat je camera van je S10 Plus door ons repareren! Het merk staat dan ook wel bekend om haar uitstekende foto's en met de S10 Plus werd de lat nog hoger gelegd. Hierdoor wil je wel dat jouw camera blijft werken en kies je voor een Samsung Galaxy S10 Plus schermreparatie bij Fixers.nl!

Schermreparatie of batterij problemen?

Bij Fixers kunt u terecht voor de reparatie van uw Samsung Galaxy S10 Plus telefoon. Met een groot 6,4 inch-scherm met QHD-resolutie (3040 bij 1440 pixels) scherm die zijn zeer gevoelig voor vallen zijn. Als je je Samsung Galaxy S10 Plus hebt laten vallen, dan dien je het scherm hiervan te laten repareren door een specialist. Daarnaast kan het zijn dat je 4500 mAh batterij met snellaadtechnologie kapot kan gaan. Geen zorgen, wij zetten er een nieuwe batterij in en zorgen ervoor dat je daar ook nog garantie op krijgt!

24-uursservice

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kunt u ook gebruikmaken van onze 24-uursservice. U kiest er dan voor om uw Samsung Galaxy s10 op te sturen. Na ontvangst wordt uw Samsung onderzocht, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. In de meeste gevallen is dat binnen 24 uur al gedaan!

Wanneer de monteurs van Fixers uw Samsung Galaxy s10 hebben ontvangen, kunnen zij direct aan de slag met de reparatie, mits de benodigde onderdelen voorradig zijn. Wanneer de reparatie is uitgevoerd en het toestel uitgebreid is getest, wordt uw Samsung Galaxy s10 gereed gemaakt voor retourzending.

Ander defect?

Is uw Samsung Galaxy s10 kapot, maar u heeft geen idee waar het aan ligt? Kom dan langs Fixers.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores