0880040900

Samsung Galaxy S20 Plus reparatie

Meld je reparatie aan

Samsung Galaxy S20 Plus reparatie

Heb je een defect de aan je Samsung Galaxy S20 Plus telefoon? Geen stress, we hebben bijna alle onderdelen voor je Samsung altijd op voorraad. Daarnaast krijg je je 3 maanden garantie op al onze telefoon reparaties. Wil je een vraag stellen over de reparatie van je Samsung Galaxy mobiel? Bel dan met onze klantenservice.

De prijs van de de Samsung Galaxy S20 Plus is 1200 euro. Deze telefoon is dan ook veel duurder dan de normale S20 Plus, die zo’n 899 euro kost.

Uiteraard is het dan een investering waard je toestel te laten maken zodat je weer kunt genieten van een werkende telefoon met een jaar lang garantie!

Het scherm van de telefoon heeft een 6.7 inch WQHD+ scherm en heeft ook een driedubbele achtercamera van 2 x 12 en 64 megapixels! Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje en het kan gebeuren dat een telefoon valt en kapot gaat. Voor een dure smartphone als de S20 Plus wil je dit zo snel mogelijk laten repareren.

Samsung Galaxy S20 Plus scherm reparatie

Met de Galaxy S20 Plus heeft een prachtig Inifity-O Display van 6.2 inch. De nóg dunnere schermranden en het scherpe beeld zorgen voor een bioscoopbeleving. Dit materiaal is gecertificeerd en ook stof- en spatwaterdicht. Gemaakt van Gorilla Glass 6

Als je telefoon is gebarsten kun je niet meer ultiem genieten tijdens het kijken van videos en fotos. Door schade aan je scherm kan het gebeuren dat je niet meer optimaal kunt scrollen of navigeren. In zo’n geval is het de moeite waard om je display te laten maken!

Samsung S20 Plus batterij vervangen

De samsung S20 Plus accu is snel opgeladen en gaat meestal lang mee. Toch zien we helaas dat na een tijdje dat de batterij raakt versleten. De batterij laad dan niet / minder snel op en je telefoon is snel leeg.

Bij Fixers ben je op het juiste adres om je telefoon te laten repareren. Wij zorgen voor de juiste orginele onderdelen en hebben meestal binnen 30 minuten al de kapotte telefoon gemaakt!

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1035 reviews op trustpilot
Sabine Banse
18 november 2020
Geweldige inlevingsvermogen

Geweldige inlevingsvermogen. Goeie service en snelle afhandeling.

Karel Scheffer
17 november 2020
Filiaal Rosmalen weer bezocht na…

Filiaal Rosmalen weer bezocht na eerdere geweldig positieve ervaring en uitstekende service, uitleg en vriendelijkheid, om de installatie van de nieuwe IPhone 6 te laten installeren en het overzetten van alle apps. Dat was mij nooit gelukt. Met hartelijke dank Karel Scheffer Veghel

Betsy
16 november 2020
Uitstekend geholpen door Boudewijn (Amsterdam Noord)

Geholpen door Boudewijn bij Fixers aan de IJburglaan in Amsterdam. Uitstekend. Zeer professioneel en vriendelijk. Boudewijn dacht mee en kwam met praktische oplossingen en advies. Ik ben zeer tevreden.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap