0880040900

Samsung Galaxy S20 Ultra

Meld je reparatie aan

Samsung Galaxy S20 Ultra telefoon reparatie

Heb je schade de aan je Samsung Galaxy S20 Ultra telefoon? Geen probleem, wij hebben bijna alle onderdelen voor je Samsung standaard op voorraad. Daarnaast krijg je je gratis 3 maanden garantie op al onze smartphone reparaties. Heb je een vraag over de reparatie van je Samsung toestel? Bel dan met onze klantenservice.

De prijs van de de Samsung Galaxy S20 Ultra is 1356 euro. Deze telefoon is dan ook veel duurder dan de normale S20 Ultra, die zo’n 899 euro kost. Natuurlijk is het dan waard je toestel te laten repareren zodat jij weer kunt genieten van een nieuwe telefoon met 1 jaar garantie!

Het scherm van de Galaxy S20 Ultra heeft een 6.2 inch scherm en is dus 0.1 inch groter dan het scherm van zijn voorganger S20 Ultra.

Toch zit een ongeluk in een klein hoekje en het kan gebeuren dat een telefoon kapot valt. Voor een kostbare smartphone als de Samsung Galaxy S20 Ultra wil je dit zo snel mogelijk laten repareren.

Samsung Galaxy S20 Ultra scherm reparatie

Met de Galaxy S20 Ultra heeft een prachtig Inifity-O Display van 6.2 inch. De nóg dunnere schermranden en het scherpe beeld zorgen voor een bioscoopbeleving.

Als je telefoon is gebarsten kun je niet meer ultiem genieten tijdens het kijken van van fotos. Door barst in je scherm display kan het gebeuren dat je niet meer goed kunt scrollen of navigeren. In dit geval is het een investering waard om je scherm te laten maken!

Samsung S20 Ultra batterij vervangen

De samsung S20 Ultra accu is snel opgeladen en gaat meestal lang mee. Toch zien wij dat na langdurig gebruik dat de batterij raakt versleten. De batterij laad dan niet / minder snel op en de batterij gaat sneller leeg.

Bij Fixers ben je op het juiste adres om je telefoon te laten repareren. Wij zorgen voor de beste onderdelen en hebben meestal in 30 minuten al de telefoon gemaakt!

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1408 reviews op trustpilot
Lex Abas
18 januari 2022
Uitstekende service

Goed en snel geholpen

Ben Stams
17 januari 2022
Schakelen van Fixers op terugroep actie vanuit Apple

Mijn iPhone 12 pro gebracht omdat er een terugroep actie vanuit Apple op van kracht was, na diagnose toestel daar achter gelaten en 3 uurtjes later voorzien van nieuw scherm e.d. weer opgehaald. Uitermate klantvriendelijke en prettig geholpen.

Thomas Stijntjes
12 januari 2022
Super service en advies!

Erg snel, ontzettend behulpzaam en vriendelijk geholpen. Zelfs met advies voor een hobby reparatie van een oude iMac.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap