0880040900

Samsung Galaxy S20 Ultra

Meld je reparatie aan

Samsung Galaxy S20 Ultra telefoon reparatie

Heb je schade de aan je Samsung Galaxy S20 Ultra telefoon? Geen probleem, wij hebben bijna alle onderdelen voor je Samsung standaard op voorraad. Daarnaast krijg je je gratis 3 maanden garantie op al onze smartphone reparaties. Heb je een vraag over de reparatie van je Samsung toestel? Bel dan met onze klantenservice.

De prijs van de de Samsung Galaxy S20 Ultra is 1356 euro. Deze telefoon is dan ook veel duurder dan de normale S20 Ultra, die zo’n 899 euro kost. Natuurlijk is het dan waard je toestel te laten repareren zodat jij weer kunt genieten van een nieuwe telefoon met 1 jaar garantie!

Het scherm van de Galaxy S20 Ultra heeft een 6.2 inch scherm en is dus 0.1 inch groter dan het scherm van zijn voorganger S20 Ultra.

Toch zit een ongeluk in een klein hoekje en het kan gebeuren dat een telefoon kapot valt. Voor een kostbare smartphone als de Samsung Galaxy S20 Ultra wil je dit zo snel mogelijk laten repareren.

Samsung Galaxy S20 Ultra scherm reparatie

Met de Galaxy S20 Ultra heeft een prachtig Inifity-O Display van 6.2 inch. De nóg dunnere schermranden en het scherpe beeld zorgen voor een bioscoopbeleving.

Als je telefoon is gebarsten kun je niet meer ultiem genieten tijdens het kijken van van fotos. Door barst in je scherm display kan het gebeuren dat je niet meer goed kunt scrollen of navigeren. In dit geval is het een investering waard om je scherm te laten maken!

Samsung S20 Ultra batterij vervangen

De samsung S20 Ultra accu is snel opgeladen en gaat meestal lang mee. Toch zien wij dat na langdurig gebruik dat de batterij raakt versleten. De batterij laad dan niet / minder snel op en de batterij gaat sneller leeg.

Bij Fixers ben je op het juiste adres om je telefoon te laten repareren. Wij zorgen voor de beste onderdelen en hebben meestal in 30 minuten al de telefoon gemaakt!

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1369 reviews op trustpilot
Ad Ossenblok
21 september 2021
Een prima service bij de het vervangen…

Een prima service bij de het vervangen van de batterij van mijn iphone 7 jongens/meisjes bedankt voor de prima service en als ik stukken heb kom ik zeker bij jullie terug

Michel Dashorst
17 september 2021
Fixer Nieuw Vennep

Afgelopen maandag 13-9 mijn iphone gebracht. Deze was door mij niet meer te activeren. Meteen geholpen en na 20 minuten weer kunnen opstarten. Lieten me niet gaan voor alles weer werkte. Super service, complimenten!

ape
9 september 2021
Fixers Amstelveen

Afgelopen week een desktop van Lenovo afgegeven voor reparatie bij fixers in Amstelveen, waar wij tot volle tevredenheid zijn geholpen. pc is daarna doorgestuurd naar Nieuw-Vennep en daar constateerde men dat de aan/uit-knop defect was. de oorspronkelijke aan-uit/knop was echter niet meer verkrijgbaar. na telefonisch overleg tot het besluit gekomen om een andere aan-uit/knop te installeren. naar volle tevredenheid werkt de desktop nu weer. ik kan iedereen fixers aanbevelen. zij zijn altijd bereid om je te helpen en mee te denken voor een passende oplossing.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap