0880040900

Samsung Galaxy S20 Ultra

Meld je reparatie aan

Samsung Galaxy S20 Ultra telefoon reparatie

Heb je schade de aan je Samsung Galaxy S20 Ultra telefoon? Geen probleem, wij hebben bijna alle onderdelen voor je Samsung standaard op voorraad. Daarnaast krijg je je gratis 3 maanden garantie op al onze smartphone reparaties. Heb je een vraag over de reparatie van je Samsung toestel? Bel dan met onze klantenservice.

De prijs van de de Samsung Galaxy S20 Ultra is 1356 euro. Deze telefoon is dan ook veel duurder dan de normale S20 Ultra, die zo’n 899 euro kost. Natuurlijk is het dan waard je toestel te laten repareren zodat jij weer kunt genieten van een nieuwe telefoon met 1 jaar garantie!

Het scherm van de Galaxy S20 Ultra heeft een 6.2 inch scherm en is dus 0.1 inch groter dan het scherm van zijn voorganger S20 Ultra.

Toch zit een ongeluk in een klein hoekje en het kan gebeuren dat een telefoon kapot valt. Voor een kostbare smartphone als de Samsung Galaxy S20 Ultra wil je dit zo snel mogelijk laten repareren.

Samsung Galaxy S20 Ultra scherm reparatie

Met de Galaxy S20 Ultra heeft een prachtig Inifity-O Display van 6.2 inch. De nóg dunnere schermranden en het scherpe beeld zorgen voor een bioscoopbeleving.

Als je telefoon is gebarsten kun je niet meer ultiem genieten tijdens het kijken van van fotos. Door barst in je scherm display kan het gebeuren dat je niet meer goed kunt scrollen of navigeren. In dit geval is het een investering waard om je scherm te laten maken!

Samsung S20 Ultra batterij vervangen

De samsung S20 Ultra accu is snel opgeladen en gaat meestal lang mee. Toch zien wij dat na langdurig gebruik dat de batterij raakt versleten. De batterij laad dan niet / minder snel op en de batterij gaat sneller leeg.

Bij Fixers ben je op het juiste adres om je telefoon te laten repareren. Wij zorgen voor de beste onderdelen en hebben meestal in 30 minuten al de telefoon gemaakt!

Kies je reparatie

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Garantie of Apple Care+

Als je device onder garantie valt, dan vervallen de bovenstaande kosten en wordt je device gratis gerepareerd. Ook met AppleCare+ gelden andere prijzen. Maak gerust een afspraak of stuur je device op. We checken altijd voordat we repareren of je device nog onder garantie valt.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1222 reviews op trustpilot
Yasmine Keijzer
7 maart 2021
Goed geholpen in de vernieuwde winkel…

Goed geholpen in de vernieuwde winkel in Rotterdam, écht een verademing deze officiële Apple reparatieservice winkel

T.H.
6 maart 2021
Ik ben heel goed geholpen door alle…

Ik ben heel goed geholpen door alle medewerkers van Fixers van Woustraat. Ook nadat ik weer moest terugkomen omdat mijn batterij weer problemen had werd goed op de hoogte gehouden tijdens het gehele reperatieproces.

Casper Scheffer
6 maart 2021
mijn iPhone Xr battery laten…

mijn iPhone Xr battery laten vervangen. twee uur later weer kunnen halen. helemaal top, alle belangrijke onderdelen gecheckt op gebreken. , goeden service. bedankt,

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap