0880040900

Samsung Galaxy S3 reparatie

Meld je reparatie aan

Voor uw Samsung Galaxy S3 reparatie zit u bij Fixers goed. Fixers voert een Samsung Galaxy S3 reparatie altijd uit met de hoogste kwaliteit onderdelen, door onze jaren lange ervaring weet u zeker dat u bij Fixers aan het juiste adres bent.

Meld hier je reparatie aan

30 minuten service

Voor een Samsung Galaxy S3 reparatie kunt u 6 dagen per week zonder afspraak binnen lopen. Wij voeren de Galaxy S3 reparatie vrijwel altijd binnen 30 minuten voor u uit. Terwijl u rustig zit te genieten van een heerlijk kopje koffie of thee wordt uw Samsung Galaxy reparatie uitgevoerd.

Deze reparatieservice is gericht op de snelheid. U als consument wil graag dat uw Samsung S3 snel gerepareerd wordt. Zodra wij met u het defect hebben vastgesteld gaan we direct aan de slag met uw toestel.

Fixers werkt met hoogste kwaliteit Samsung onderdelen en geeft 3 maanden garantie op elke reparatie.

Samsung Galaxy S3 reparatie

24-uursservice

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, kunt u gebruikmaken van de 24-uursservice. Hier heeft u twee opties, namelijk of zelf . Wanneer u gebruik wilt maken van de ophaalservice, vult u het ophaalformulier in. Vervolgens komt op een door u gekozen datum PostNL uw Samsung Galaxy S3 ophalen voor reparatie.

U kunt er ook voor kiezen om het toestel zelf op te sturen. Vind de instructies van opsturen .

Wanneer de monteurs van Fixers uw Samsung Galaxy S3 hebben ontvangen, kunnen zij direct aan de slag met de reparatie, mits de benodigde onderdelen voorradig zijn. Wanneer de reparatie is uitgevoerd en het toestel uitgebreid is getest, wordt uw Samsung Galaxy S3 gereed gemaakt voor retourzending.

*Mits onderdelen voorradig zijn.

Ander defect?

Is uw Samsung Galaxy S3 kapot, maar u heeft geen idee waar het aan ligt? Kom dan langs Fixers. Onze monteurs onderzoeken uw Samsung Galaxy S3 defect voor € 39,-, met uitzondering van waterschade.

Fixers

Door de jarenlange ervaring van onze monteurs gaat Fixers geen uitdaging uit de weg. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat de Samsung Galaxy A5 reparatie met hoge kwaliteit wordt uitgevoerd. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 3 maanden garantie.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mail naar of via het . Fixers is zes dagen per week geopend. Klik voor meer informatie over de openingstijden van onze vestigingen.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap