Samsung Galaxy S4 Active reparatie

  Op zoek naar een reparatiebureau voor uw Samsung Galaxy S4? Zoek dan niet verder en kom langs Fixers!

  Meld hier je reparatie aan

  Klaar-terwijl-u-wacht service

  Fixers biedt een 30 minuten service, dit houdt in dat Fixers vrijwel elke smartphone reparatie uitvoert binnen 30 minuten. U kunt altijd zonder afspraak langskomen in een van onze vestigingen. Tijdens de reparatie kunt u wachten in onze wachtruimte dat voorzien is van gratis WiFi. Daarnaast krijgt u van ons altijd gratis koffie of thee. Woont u niet in de buurt van onze vestigingen, maak dan gebruik van onze 24 uurs service.

  Kosten Samsung Galaxy S4 Active reparatie

  Samsung Galaxy S4 Active reparatie

  24-uursservice

  Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, kunt u gebruikmaken van de 24-uursservice. Hier heeft u twee opties, namelijk of zelf . Wanneer u gebruik wilt maken van de ophaalservice, vult u het ophaalformulier in. Vervolgens komt op een door u gekozen datum PostNL uw Samsung Galaxy S4 Active ophalen voor reparatie.

  U kunt er ook voor kiezen om het toestel zelf op te sturen. Vind de instructies van opsturen .

  Wanneer de monteurs van Fixers uw Samsung Galaxy S4 Active hebben ontvangen, kunnen zij direct aan de slag met de reparatie, mits de benodigde onderdelen voorradig zijn. Wanneer de reparatie is uitgevoerd en het toestel uitgebreid is getest, wordt uw Samsung Galaxy S4 Active gereed gemaakt voor retourzending.

  *Mits onderdelen voorradig zijn.

  Ander defect?

  Is uw Samsung Galaxy S4 Active kapot, maar u heeft geen idee waar het aan ligt? Kom dan langs Fixers. Onze monteurs onderzoeken uw Samsung Galaxy S4 Active defect voor € 39,-, met uitzondering van waterschade.

  Fixers

  Door de jarenlange ervaring van onze monteurs gaat Fixers geen uitdaging uit de weg. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat de Samsung Galaxy S4 Active reparatie met hoge kwaliteit wordt uitgevoerd. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 12 maanden garantie.

  Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mail naar of via het . Fixers is zes dagen per week geopend. Klik voor meer informatie over de openingstijden van onze vestigingen.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap