0880040900

Samsung Galaxy S6 edge reparatie

Meld je reparatie aan

Samsung Galaxy S6 Edge

Is jouw Samsung Galaxy S6 edge gevallen en is het LCD scherm defect? Wij repareren je Samsung Galaxy S6 edge terwijl je wacht. Wij hebben bijna alle onderdelen voor jouw Samsung telefoon zijn standaard op voorraad. Wil je meer weten over de reparatie van je Samsung Galaxy S6 edge of wil je de voorraad checken? Bel dan met onze klantenservice.

* Bij deze reparatie moet het scherm gedemonteerd worden, hierbij gaat het LCD vaak defect en moet dus ook worden vervangen.

Samsung Galaxy S6 Edge reparatie

24-uursservice

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kunt u ook gebruikmaken van onze 24-uursservice. U kiest er dan voor om uw Samsung Galaxy S6 Edge op te sturen. Na ontvangst wordt uw Samsung onderzocht, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. In de meeste gevallen is dat binnen 24 uur al gedaan!

Wanneer de monteurs van Fixers uw Samsung Galaxy S6 Edge hebben ontvangen, kunnen zij direct aan de slag met de reparatie, mits de benodigde onderdelen voorradig zijn. Wanneer de reparatie is uitgevoerd en het toestel uitgebreid is getest, wordt uw Samsung Galaxy S6 Edge gereed gemaakt voor retourzending.

*Mits onderdelen voorradig zijn.

Ander defect?

Is uw Samsung Galaxy S6 Edge kapot, maar u heeft geen idee waar het aan ligt? Kom dan langs Fixers.

Prijzen Samsung Galaxy S6 Edge reparaties

Type ReparatiePrijs
LCD Scherm Reparatie€ 239,-
Backcover vervangen€ 69,-
Dock connector vervangen€ 69,-
Accu vervangen€ 69,-
Camera Achterkant vervangen€ 59,-
Frontcamera vervangen€ 59,-
Waterschade behandeling€ 59,-
Overige reparatiesOp aanvraag
Diagnose maken€ 29,95


Klaar-terwijl-u-wacht service

De snelheid van de reparatie is belangrijk, zo wilt u natuurlijk uw telefoon zo snel mogelijk weer terug. Met onze 30-minuten service is uw telefoon in een rap tempo gerepareerd. Op iedere reparatie biedt Fixers 3 maanden garantie op de reparatie.

Een ander defect?

Uw telefoon werkt niet meer zoals u gewend bent maar u heeft geen idee wat er precies kapot is. Bij Fixers kost een Samsung onderzoek € 39,-, deze kosten komen te vervallen wanneer akkoord gegaan wordt met eventuele reparatiekosten. Wij onderzoeken uw telefoon en bekijken wat het defect is.

Samsung Galaxy S6 edge reparatie

24-uursservice

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen, kunt u gebruikmaken van de 24-uursservice. Hier heeft u twee opties, namelijk of zelf . Wanneer u gebruik wilt maken van de ophaalservice, vult u het ophaalformulier in. Vervolgens komt op een door u gekozen datum PostNL uw Samsung Galaxy S6 edge ophalen voor reparatie.

U kunt er ook voor kiezen om het toestel zelf op te sturen. Vind de instructies van opsturen .

Wanneer de monteurs van Fixers uw Samsung Galaxy S6 edge hebben ontvangen, kunnen zij direct aan de slag met de reparatie, mits de benodigde onderdelen voorradig zijn. Wanneer de reparatie is uitgevoerd en het toestel uitgebreid is getest, wordt uw Samsung Galaxy S6 edge gereed gemaakt voor retourzending.

*Mits onderdelen voorradig zijn.

Ander defect?

Is uw Samsung Galaxy S6 edge kapot, maar u heeft geen idee waar het aan ligt? Kom dan langs Fixers. Onze monteurs onderzoeken uw Samsung Galaxy S6 edge defect voor € 39,-, met uitzondering van waterschade.

Fixers

Door de jarenlange ervaring van onze monteurs gaat Fixers geen uitdaging uit de weg. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat de Samsung Galaxy S6 edge reparatie met hoge kwaliteit wordt uitgevoerd. Om deze kwaliteit te garanderen krijgt u op elke reparatie 3 maanden garantie.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur een mail naar of via het . Fixers is zes dagen per week geopend. Klik voor meer informatie over de openingstijden van onze vestigingen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores