Samsung Galaxy S6 edge reparatie

  Galaxy S6

  Is jouw Samsung Galaxy S6 edge gevallen en is het LCD scherm defect? Wij repareren je Samsung Galaxy S6 edge terwijl je wacht. Wij hebben bijna alle onderdelen voor jouw Samsung telefoon zijn standaard op voorraad. Wil je meer weten over de reparatie van je Samsung Galaxy S6 edge of wil je de voorraad checken? Bel dan met onze klantenservice.

  * Bij deze reparatie moet het scherm gedemonteerd worden, hierbij gaat het LCD vaak defect en moet dus ook worden vervangen.

  Samsung Galaxy S6 Edge reparatie

  24-uursservice

  Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kunt u ook gebruikmaken van onze 24-uursservice. U kiest er dan voor om uw Samsung Galaxy S6 Edge op te sturen. Na ontvangst wordt uw Samsung onderzocht, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. In de meeste gevallen is dat binnen 24 uur al gedaan!

  Wanneer de monteurs van Fixers uw Samsung Galaxy S6 Edge hebben ontvangen, kunnen zij direct aan de slag met de reparatie, mits de benodigde onderdelen voorradig zijn. Wanneer de reparatie is uitgevoerd en het toestel uitgebreid is getest, wordt uw Samsung Galaxy S6 Edge gereed gemaakt voor retourzending.

  *Mits onderdelen voorradig zijn.

  Ander defect?

  Is uw Samsung Galaxy S6 Edge kapot, maar u heeft geen idee waar het aan ligt? Kom dan langs Fixers.

  timer
  Vaak binnen 30 minuten gerepareerd
  van
  Reparatie bij jou op locatie
  certificate
  Reparatie vaak gedekt door verzekeraar

  Het grootste reparatie netwerk van Nederland

  Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

  Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
  servicepointmap