0880040900

Samsung Galaxy S8 Plus Reparatie

Meld je reparatie aan

Is jouw Samsung Galaxy S8 Plus gevallen en is het scherm defect? Wij repareren je Samsung Galaxy S8 Plus met originele onderdelen terwijl je wacht. Wil je checken of de onderdelen voor je Samsung Galaxy S8 Plus op voorraad zijn of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Prijzen van Samsung Galaxy S8 Plus Reparaties

Type Reparatie Prijs
LCD Scherm Reparatie € 289,-
Backcover vervangen € 79,-
Accu vervangen € 69,-
Camera Achterkant vervangen € 79,-
Frontcamera vervangen € 69,-
Waterschade behandeling € 59,-
Waterschade behandeling € 59,-
Overige reparaties Op aanvraag
Diagnose maken € 29,95


Kies je reparatie

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Samsung Galaxy S8 Plus reparatie

Klaar-terwijl-u-wacht service

Loop binnen zonder afspraak of maak een afspraak voor een Samsung Galaxy S8 Plus reparatie. Wij repareren in de meeste gevallen uw smartphone binnen 60 minuten. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten en staat u zo weer buiten met een gerepareerde telefoon. Tijdens de reparatie kunt u plaatsnemen in onze wachtkamer die voorzien is van gratis WiFi, koffie en thee.

*mits onderdelen voorradig zijn.

24-uursservice

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kunt u ook gebruikmaken van onze 24-uursservice. U kiest er dan voor om uw Samsung Galaxy S8 Plus op te sturen. Na ontvangst wordt uw Samsung onderzocht, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. In de meeste gevallen is dat binnen 24 uur al gedaan!

Wanneer de monteurs van Fixers uw Samsung Galaxy S8 Plus hebben ontvangen, kunnen zij direct aan de slag met de reparatie, mits de benodigde onderdelen voorradig zijn. Wanneer de reparatie is uitgevoerd en het toestel uitgebreid is getest, wordt uw Samsung Galaxy S8 Plus gereed gemaakt voor retourzending.

Ander defect?

Is uw Samsung Galaxy S8 Plus kapot, maar u heeft geen idee waar het aan ligt? Kom dan langs Fixers.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1378 reviews op trustpilot
Ümit Özcan
27 oktober 2021
Geweldige service en oplossing

Super vriendelijk en behulpzaam personeel en goed geholpen op vestiging Amstelveen Stadshart door Kevin. Ik weet voortaan waar ik moet zijn!

Plus Koot
26 oktober 2021
Uitstekend te woord gestaan en geholpen,heldere uitleg en ook nog geassisteerd met het weer op de juiste manier opstarten van de telefoon en het terugzetten van de oude gegevens

Uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen van het probleem .Bij het opstarten en opnieuw installeren van de oude gegevens op de nieuwe iPhone ook weer prima geholpen,prima medewerker.

John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap