0880040900

Samsung Galaxy S8 Plus Reparatie

Meld je reparatie aan

Is jouw Samsung Galaxy S8 Plus gevallen en is het scherm defect? Wij repareren je Samsung Galaxy S8 Plus met originele onderdelen terwijl je wacht. Wil je checken of de onderdelen voor je Samsung Galaxy S8 Plus op voorraad zijn of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Prijzen van Samsung Galaxy S8 Plus Reparaties

Type Reparatie Prijs
LCD Scherm Reparatie € 289,-
Backcover vervangen € 79,-
Accu vervangen € 69,-
Camera Achterkant vervangen € 79,-
Frontcamera vervangen € 69,-
Waterschade behandeling € 59,-
Waterschade behandeling € 59,-
Overige reparaties Op aanvraag
Diagnose maken € 29,95


Kies je reparatie

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Samsung Galaxy S8 Plus reparatie

Klaar-terwijl-u-wacht service

Loop binnen zonder afspraak of maak een afspraak voor een Samsung Galaxy S8 Plus reparatie. Wij repareren in de meeste gevallen uw smartphone binnen 60 minuten. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten en staat u zo weer buiten met een gerepareerde telefoon. Tijdens de reparatie kunt u plaatsnemen in onze wachtkamer die voorzien is van gratis WiFi, koffie en thee.

*mits onderdelen voorradig zijn.

24-uursservice

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kunt u ook gebruikmaken van onze 24-uursservice. U kiest er dan voor om uw Samsung Galaxy S8 Plus op te sturen. Na ontvangst wordt uw Samsung onderzocht, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. In de meeste gevallen is dat binnen 24 uur al gedaan!

Wanneer de monteurs van Fixers uw Samsung Galaxy S8 Plus hebben ontvangen, kunnen zij direct aan de slag met de reparatie, mits de benodigde onderdelen voorradig zijn. Wanneer de reparatie is uitgevoerd en het toestel uitgebreid is getest, wordt uw Samsung Galaxy S8 Plus gereed gemaakt voor retourzending.

Ander defect?

Is uw Samsung Galaxy S8 Plus kapot, maar u heeft geen idee waar het aan ligt? Kom dan langs Fixers.

Wat zeggen anderen over ons

  zeer goed

Gebaseerd op 1035 reviews op trustpilot
Sabine Banse
18 november 2020
Geweldige inlevingsvermogen

Geweldige inlevingsvermogen. Goeie service en snelle afhandeling.

Karel Scheffer
17 november 2020
Filiaal Rosmalen weer bezocht na…

Filiaal Rosmalen weer bezocht na eerdere geweldig positieve ervaring en uitstekende service, uitleg en vriendelijkheid, om de installatie van de nieuwe IPhone 6 te laten installeren en het overzetten van alle apps. Dat was mij nooit gelukt. Met hartelijke dank Karel Scheffer Veghel

Betsy
16 november 2020
Uitstekend geholpen door Boudewijn (Amsterdam Noord)

Geholpen door Boudewijn bij Fixers aan de IJburglaan in Amsterdam. Uitstekend. Zeer professioneel en vriendelijk. Boudewijn dacht mee en kwam met praktische oplossingen en advies. Ik ben zeer tevreden.

Het grootste Apple Authorised Service Provider netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze repair stores. Bij ons krijg je eerlijk en vrijblijvend advies, met altijd een lekkere kop koffie.

Zoek een Repair Store bij jou in de buurt
servicepointmap