0880040900

Samsung Galaxy S8 Reparatie

Meld je reparatie aan

Is jouw Samsung Galaxy S8 gevallen en is het scherm defect? Wij repareren je Samsung Galaxy S8 met originele onderdelen terwijl je wacht. Wil je checken of de onderdelen voor je Samsung Galaxy S8 op voorraad zijn of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice

Prijzen van Samsung Galaxy S8 Reparaties

Type Reparatie Prijs
Scherm Reparatie € 259,-
Backcover vervangen € 89,-
Accu vervangen € 69,-
Camera Achterkant vervangen € 79,-
Frontcamera vervangen € 59,-
Waterschade behandeling € 59,-
Diagnose maken € 29,-

Kies je reparatie

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Samsung Galaxy S8 reparatie

Klaar-terwijl-u-wacht service

U kunt zonder afspraak binnen lopen voor een Samsung Galaxy S8 reparatie bij een van onze Fixers servicepunten. In de meeste gevallen is uw Samsung Galaxy smartphone al binnen 60 minuten gerepareerd. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten en staat u zo weer buiten met een gerepareerde telefoon. Gelukkig is wachten bij Fixers ook geen probleem! U kunt plaats nemen in onze wachtkamer die voorzien is van gratis WiFi. Ook krijgt u altijd van ons een gratis kop koffie of thee.

*Mits onderdelen voorradig zijn.

24-uursservice

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kunt u ook gebruikmaken van onze 24-uursservice. U kiest er dan voor om uw Samsung Galaxy S8 op te sturen. Na ontvangst wordt uw Samsung onderzocht, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. In de meeste gevallen is dat binnen 24 uur al gedaan!

Wanneer de monteurs van Fixers uw Samsung Galaxy S8 hebben ontvangen, kunnen zij direct aan de slag met de reparatie, mits de benodigde onderdelen voorradig zijn. Wanneer de reparatie is uitgevoerd en het toestel uitgebreid is getest, wordt uw Samsung Galaxy S8 gereed gemaakt voor retourzending.

Ander defect?

Is uw Samsung Galaxy S8 kapot, maar u heeft geen idee waar het aan ligt? Kom dan langs Fixers.

Wat zeggen anderen over ons

  Uitstekend

Gebaseerd op 1375 reviews op trustpilot
John D
23 oktober 2021
Dikke 10 voor de service en vakmanschap

Zeer goed en vakkundig geholpen! Goede en vriendelijke service bij Fixers Rotterdam. Vooral een dikke pluim voor Carlo voor zijn inzet en moeite die hij genomen heeft om mijn Macbook weer aan het werk te krijgen.

Jae Sadler
22 oktober 2021
A1 Service

First off the guy that dealt with me in Rotterdam location was very welcoming & made sure I felt at home. He was very efficient & made sure I was aware of everything he was doing. He also notified me of another problem that my phone has that I was not really aware of & for that im thankful.Definitely will be back for any electronic fixes. Ps Hope the concoction i told you works! Xoxo Jae Sadler

Josephine
14 oktober 2021
Fantastische service!

Fantastische service! Heel vriendelijk, transparant en bovenal super snel!!! Absoluut een aanrader!

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt
servicepointmap