0880040900

Samsung Galaxy S9 Plus Reparatie

Meld je reparatie aan

Galaxy S9 Plus

Is jouw Samsung Galaxy S9 Plus gevallen en is het scherm defect? Wij repareren je Samsung Galaxy S9 Plus met originele onderdelen terwijl je wacht. Wil je checken of de onderdelen voor je Samsung Galaxy S9 Plus op voorraad zijn of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Prijzen van Samsung Galaxy S9 Plus Reparaties

Type Reparatie Prijs
Scherm Reparatie € 289,-
Backcover vervangen € 79,-
Accu vervangen € 69,-
Camera Achterkant vervangen € 99,-
Frontcamera vervangen € 79,-
Waterschade behandeling € 59,-
Diagnose maken € 29,-


Samsung Galaxy S9 Plus reparatie

Klaar-terwijl-u-wacht service

Loop binnen zonder afspraak of maak een afspraak voor een Samsung Galaxy S9 Plus reparatie. Wij repareren in de meeste gevallen uw smartphone binnen 60 minuten. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten en staat u zo weer buiten met een gerepareerde telefoon. Tijdens de reparatie kunt u plaatsnemen in onze wachtkamer die voorzien is van gratis WiFi, koffie en thee.

*mits onderdelen voorradig zijn.

24-uursservice

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kunt u ook gebruikmaken van onze 24-uursservice. U kiest er dan voor om uw Samsung Galaxy S9 Plus op te sturen. Na ontvangst wordt uw Samsung onderzocht, gerepareerd en klaargemaakt voor verzending. In de meeste gevallen is dat binnen 24 uur al gedaan!

Wanneer de monteurs van Fixers uw Samsung Galaxy S9 Plus hebben ontvangen, kunnen zij direct aan de slag met de reparatie, mits de benodigde onderdelen voorradig zijn. Wanneer de reparatie is uitgevoerd en het toestel uitgebreid is getest, wordt uw Samsung Galaxy S9 Plus gereed gemaakt voor retourzending.

Ander defect?

Is uw Samsung Galaxy S9 Plus kapot, maar u heeft geen idee waar het aan ligt? Kom dan langs Fixers.

Het grootste reparatie netwerk van Nederland

Laat je device vakkundig repareren in één van onze Service Points. Bij ons krijg je altijd eerlijk en vrijblijvend advies, met een lekkere kop koffie.

Zoek een Service Point bij jou in de buurt

Fixers stores